Program jellemzői: Alacsony edzettségűeknek is

Aggteleki barlangok Aggtelek

A világhírű “Aggteleki Cseppkőbarlang”, a Baradla mellett több kevésbé ismert, de nem kevésbé szép barlang is nyitva áll a látogatók előtt. A Rákóczi-barlang kristályos képződményei egyedülállóak, tavai lenyűgöző látványt nyújtanak. A nagyobb kihívást kedvelők vagy csapatépítők számára a Meteor-, Béke-, és a Kossuth-barlang áll nyitva.

Read More

Várkazamata – Kőtár Győr

Állandó kiállítás: Római kori kőtár, újkori kőtár, Horváth József téglagyűjteménye

Read More

Gorsium – Herculia, Régészeti Park Székesfehérvár-Tác

Április elejétől újra várja a látogatókat Székesfehérvár és Tác közös büszkesége, az ókori római település maradványait őrző régészeti park. Izgalmas történelmi kirándulásra számíthat az, aki ellátogat Gorsiumba, ahol új dimenziót nyit a felépített erődfal szakasz.

Read More

Kézművesporta Hollókő

A Kézművesporta egy olyan hely Hollókő Ófalujában, ahol a vendégek megismerkedhetnek a régi idők hagyományaival, nagyszüleink játékaival és a természetes anyagok felhasználási módjaival.

Read More

Mecsextrém Park Pécs

Az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkjában, a pécsi Mecsextrém Parkban garantáltan jól érzi magát az egész család.

Read More

Folly Arborétum Badacsony

A sajátos történetű arborétumot dr. Folly Gyula pécsi orvos alakította ki. Olyan fajokat igyekezett összegyűjteni, amelyek jól hasznosítják a Balaton klímáját és jól tűrik a szárazságot is.

Read More

Aktív nap: lovaglás, tanyalátogatás, házi ételek Poroszló

Többféle, egész napos programja közül választhatnak csoportok, baráti társaságok: lovaglás, állatsimogatás, finom házi ételek fogyasztása egy kellemes környezetben – az Aranyosi Dombi Udvarház és Lovastanya ezt egyszerre adja Önnek.

Read More

Milleniumi Földalatti Vasúti Múzeum Budapest

A kontinens első, 1896. május 2-án átadott, földalattijának állít emléket a Földalatti Vasúti Múzeum Budapesten, amely 1975-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Read More

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Komárno

Járjátok be egy kényelmes sétával Komárno történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

Read More

Városfelfedező séta – kvízjáték Tata

Fedezzétek fel Tata belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

Read More