ÚJ! Osztálykirándulás Ötletkalauz

(ingyenesen letölthető online magazin)

Ezekkel találkozhatsz a letöltött 2023-as Ötletkalauzban:

✔  Komplett, egész napos programtervvel rendelkező kirándulások

✔  Élményekben gazdag kulturális és sportos (aktív) szabadidős programok

✔  Korosztályhoz, illetve a gyerekek igényeihez illesztett programok

✔  Hasznos cikkek, interjúk és városbemutatók

Az Osztálykirándulás Ötletkalauzt az évente 75.000+ tanuló osztálykirándulását és szállásfoglalását lebonyolító Osztálykirándulás.hu készítette.

Korábbi olvasóink véleménye a magazinról

6799 letöltés - Átlagos értékelés: 4,8/5 - Értékelések száma: 51

Rengeteg olyan információ, ötlet van benne, amely korábban eszembe sem jutott, mert nem is tudtam, hogy létezik. Teljes mértékben igazodik a mai gyermekek igényeihez, a kirándulás biztosan nem lesz unalmas az osztályuk számára. Izgalmas és élményekben gazdag programok, akkor is színesítik kirándulásukat, ha nem egy teljes programcsomagot, hanem csupán egy-egy programot rendelnek Önöktől.

Sándor Mónika

pedagógus

Színes, sok hasznos információt tartalmazó kiadvány. Külön felhívnám a figyelmet az interaktív programokra (pl. soft-csúzli, sárkányhajózás, stb), amelyeket nagyon sok helyen az országban el lehet érni.

Pálfi Noémi

pedagógus

Tanácsot ad, hogy hova vidd a gyerekeket, és miért. Mindez képekkel, történelmi megközelítéssel alátámasztva. Az ajánlatok felhívó jellegűek, bátran lehet válogatni a gyerekek életkorának megfelelően.

Varga Csabáné

pedagógus

Ha nem ismered Magyarország valamelyik területét de biztonságosan oda szeretnél menni az osztályoddal, bátran tervezz a megadott információk alapján 🙂

Farkasné Csikós Hedvig

pedagógus

Minden megtalálható benne ami egy osztálykirandulás megszervezéséhez szükséges.

Kovács Kornélia

szülő

Az Ötletkalauz nagy segítség az osztálykirándulások megszervezésében.Egy-egy helyszín látnivalói, szálláslehetőségei, programjai, és az ehhez tartozó árak részletesen le vannak írva. A kapcsolattartás kiváló!Ajánlom Mindenkinek! 🙂

Nagy Ferencné

szülő

Remek, élvezetes kiadvány.

Bálint Katalin

pedagógus

Osztálykirándulás Ötletkalauz ingyenes letöltése

Az ötletkalauz letöltéséhez kérlek add meg az alábbi űrlapon feltüntetett szükséges adatokat. A beírt adatokat az adatvédelmi tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki!