Osztálykirándulás megrendelés módja

Osztálykirándulás megrendelés módja

Információ a “Megrendelés módjáról”.

  1. Miután kiválasztotta az Önnek tetsző ajánlatot, programcsomagot jegyezze fel az ott található azonosító számot.
  2. Ezek után hívjon bennünket az ajánlatban, programcsomagban található telefonszámok valamelyikén, vagy írjon e-mailt a posta@osztalykirandulas.hu e-mail címre.
  3. Kollégánk válaszol esetleges kérdéseire, illetve további ajánlatokkal, megoldásokkal szolgál.
  4. Ha döntött a megrendelésről, akkor kollégánk felírja az alapadatokat és az Ön elérhetőségeit.
  5. Rákérdez irodánk a programhelyszín foglaltságára, és ha van szabad hely, kapacitás, akkorelőkészítjük, feltételesen lefoglaljuk a programcsomag elemeit. (Ha már nincs szabad hely, akkor visszahívjuk Önt és próbálunk segíteni új ajánlat, időpont keresésében. )
  6. Amennyiben van szabad hely, akkor a szabályszerű és biztonságos megrendelés érdekében elküldjük e-mailben az opciósan lefoglalt és beárazott programcsomag leírását, azaz a  “Tájékoztatót”, az „Általános Szerződési Feltételeket” és a „Megrendelő lapot“.
  7. A sikeres foglalás érdekében 3 munkanapon belül kell visszaküldi irodánkhoz a leellenőrzött, szükség esetén kiegészített megrendelő lapot válasz e-mailben, valamint a foglalási előleg befizetését tanúsító bizonylatot  faxon a 72/215-202 -es számra, vagy scannelve a posta@osztalykirandulas.huemail címre.
  8.  Az irodánkhoz visszaérkezett „Megrendelő lap“ és az előleg befizetését igazoló bizonylat alapján véglegesítjük a helyszíneken az addig feltételesen foglalt  programelemeket, majd ezek írásos helyszíni megerősítése után küldjük Önnek az aláírt „Utazási szerződést”, mely már tartalmazza a programcsomag lebonyolításáért felelős Házigazda és/vagy „Lebonyolító vállalkozó”, valamint programhelyszín elérhetőségeit is.(Ha valamilyen előre nem látható véletlen folytán nem tudják a helyszínről visszaigazolni opciózott foglalásunkat, akkor választása alapján új ajánlat keresésével újrakezdhetjük a folyamatot, vagy a már befizetett összeget visszaküldjük Önnek.).
  9.  A megrendelt programcsomagon való részvétel megkezdése előtt a megrendelt programcsomag “Tájékoztatójában”, illetve az „Általános Szerződési Feltételekben„ megadott módon és határidőig kell befizetnie az előleg és a “Részvételi díj” különbözetét. (Természetesen az esetleges visszalépési feltételeket is tartalmazza az előbb említett szerződés.)
  10.  A határidőig befizetett különbözet befizetését igazoló bizonylat, a kinyomtatott “Tájékoztató” és „Utazási szerződés” együttesen szolgál „Részvételi jegyként“, amit a programcsomag helyszínein kell szükség esetén bemutatni.

Jó utazást és kikapcsolódást kívánunk!

Pannon-Servus Utazási Iroda
Engedély szám: U – 001265
7621 Pécs, Ferencesek utcája 27.
Tel.: 72/520-506, 72/520-507, 70/582-7000, 20/440-9545, 30/656-2264
Fax: 72/215-202
E-mail: posta@osztalykirandulas.hu

W W W . O S Z T A L Y K I R A N D U L A S O K . H U