Legyen az idei osztálykirándulás felejthetetlen élmény a diákok számára!

Élmény-osztálykirándulásokat szervezünk országszerte, elérhető áron. 2018-ban több, mint 3000 osztály, összesen több, mint 75.000 diák választott minket!

Legyen az idei osztálykirándulás

felejthetetlen élmény

a diákok számára!

Élmény-osztálykirándulásokat szervezünk országszerte,

elérhető áron. 2018-ban több, mint 3000 osztály,

összesen több, mint 75.000 diák választott minket!

Miért van szükség élményt adó kirándulásra?

Az osztálykirándulás egyik legfőbb célja, hogy a gyerekek az év végén (diáktársaikkal, barátaival közösen) valóban ki tudjanak szakadni az iskolapadból, és önfeledten tudják búcsúztatni a tanévet. Többek között ennek a célnak szeretnénk minden alkalommal eleget tenni. Akár több napon keresztül is képesekek vagyunk szabadidős programjainkkal úgy lekötni a gyerekeket, hogy csak a felhőtlen, boldogság-élményt adó impulzusok érjék őket. 

Programjaink modernek és szórakoztatóak, irodánkban külön csapat dolgozik a legnagyobb újdonságokkal rendelkező játékok beszerzésével és szakszerű tesztelésével. Ezen tesztek során kiemelten fontos szempont a biztonság, az azonnali megtanulhatóság, alkalmazhatóság, és persze a magas faktorú egyéni, illetve közösségi élményszint elérésének lehetősége minimális edzettségi, ügyességi állapot mellett is.

Mi elképzeltünk annak idején egy osztálykirándulást, ahol mindenki jól érzi magát. Az alábbi 1 perces videóval szeretnénk neked is prezentálni ezt a gondoltatot, ami mára valósággá vált 🙂

Miért válasszatok minket szervezőnek? 

Kedvező ár/érték arány

Országszerte nálunk találod a legkedvezőbb árakat a kapott értékek, azaz élmények arányában!

Pénzvisszafizetési garancia

Szerződésünk biztosítja a foglalást és pénzvisszafizetési garanciát vállal a program elmaradása esetén.

Saját eszközpark

Több száz darab saját eszközzel rendelkezünk (sárkányhajók, kerékpárok, buborékfocik…), így nincs plusz felmerülő költség.

Modern játékok

Modern, változatos és szórakoztató programcsomagokat állítottunk össze a diákcsoportjaink részére.

Nem számít az edzettség

A kirándulásainkon szereplő játékok bármilyen edzettségi szint mellett élvezhetőek, magabiztosan játszhatóak. 

Garantált élmények

A kirándulásaink elsődleges célja, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsunk a nap majd minden percében!

« Vásárlói vélemények »

,,Nagyon korrekt szervezés. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, a szálláson nagyon kedvesek voltak, az animátorok szintén dicséretet érdemelnek. Az iroda munkatársaival is zökkenőmenetes volt a kapcsolattartás. Köszönjük a remek munkát!"

Erdős-Pilinyi Katalin (pedagógus) – Egynapos velencei-tavi osztálykirándulás

,,Köszönöm szépen a segítségüket és a rugalmasságot mind az ügyintézők, mind a szállás részéről. Biztos vagyok benne, hogy újra igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat a követező kirándulás szervezésekor."

Gabnay Réka (pedagógus)

,,Többször foglaltam már a honlapon keresztül. Nagyon jó tapasztalataim vannak, csak ajánlani tudom mindenkinek. Bármilyen felmerült problémát gyorsan megoldanak, segítőkész csapat!"

Pintérné Nagy Éva (pedagógus) – Egynapos veszprémi osztálykirándulás

,,Minden tökéletes volt! Nagyon jók voltak a programok, az animátorok kedvesek, mosolygósaķ, látszott rajtuk, hogy szívvel lélekkel végzik munkájukat."

Diráné Huszár Gertrúd (pedagógus) – Egynapos velencei-tavi osztálykirándulás

,,Teljesen elégedett vagyok a szervezők segítőkészségével, rugalmasságával. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Önöket válassza osztálykirándulás szervezésére."

Pulai Erzsébet (pedagógus) – Egynapos szentendrei osztálykirándulás

,,Nagyon jól éreztük magunkat. Külön szeretnénk kiemelni Mihalovics Márkot, aki nemcsak a szoftcsúzlis kalandjátékot és a szabadulószobát vezette kitűnően, hanem szabadidejében még újabb programlehetőségekről, túraútvonalakról tájékoztatott minket."

Constantin Katalin (pedagógus) – Kétnapos pécsi osztálykirándulás

,,Én most először vettem igénybe a szolgáltatásaikat, de legközelebb is meg fogom nézni az ajánlataikat!"

Székelyné Molnár Katalin (pedagógus)

Diákok mondták:

Pedagógusok mondták:

Pénzvisszafizetési Garancia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus velit metus, sodales elementum neque volutpat at. Sed pellentesque leo gravida, euismod orci vitae, viverra ante. Vivamus dapibus nunc ipsum. Ut fringilla ligula sed egestas blandit. Mauris congue viverra neque ac convallis. Praesent imperdiet lacinia ultricies. Etiam auctor est at turpis interdum, nec pretium velit venenatis.

Böngéssz programcsomagjaink és diákszállásaink között:

Egynapos kirándulások

Egynapos programcsomagjainkba sűrítettük azokat az élményt adó és egyben közösség kovácsoló szabadidős programelemeket, amelyek aktív kikapcsolódást nyújtanak a diákok számára. A játékos elfoglaltságok mellett egyaránt fellelhetőek kulturális és művelődési célt szolgáló programok is, amelyek középpontjában a tudásszerzés mellett az élményszerzés áll.

Többnapos kirándulások

Többnapos programcsomagjaink összeállításánál (az egynaposhoz hasonlóan) a kulturális és élményszint növelése volt az elsődleges célunk, így alkottuk meg a szinte minden gyermek számára élvezhető programterveket. Az ottalvós kirándulásoknál nagyjából minden helyszínen tudunk csoportos ifsúsági szállást, valamint étkezésközvetítést ajánlani. 

Ifjúsági- és diákszállások

Gondosan összegyűjtöttük Magyarország szinte összes, nagyobb csoportok befogadására alkalmas ifjúsági és diákszállásait. A nagy választékkal rendelkező és informatív weboldalunkon a szállásfoglalás is végtelenül egyszerű, csupán pár kattintással az ajánlatkérő űrapig juthatsz.

Azonnali, ingyenes ajánlatkérés

Már tudod, hogy hova szeretnétek menni kirándulni és azt is, hogy milyen költségkerettel rendelkeztek a kirándulás lebonyolításához?

Ezesetben nem szükséges az oldalunkon böngészned, kérd azonnali árajánlatunkat és mi elküldjük számodra e-mailben a legmegfelelőbb kirándulást, vagy diákszállást! 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük azokat az osztálykirándulással, programcsomagokkal, szabadidős játékokkal és szállásokkal kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket, amelyek a legtöbbször elhangzanak egy-egy foglalás során. Amennyiben kíváncsi vagy a kérdés válaszára, csupán kattints rá a kérdés mellett jobbra található narancssárga “+” gombra!

Kirándulásokkal kapcsolatban: 

Hogyan zajlik a kirándulás foglalása?

Osztálykirándulást nagyon egyszerűen, akár pár perc alatt foglalhatsz a weboldalunkon keresztül. Amennyiben megtaláltad a számotokra legmegfelelőbbet, a kirándulás aloldalának alján keresd az ajánlatkérő űrlapunkat. Ezen keresztül díjmentesen kérhetsz tőlünk ajánlatot. Az űrlap elküldése után 3 munkanapon belül ügyintézőnk felveszi veled a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történne meg, írj nekünk bátran a posta@osztalykirandulas.hu címre. Ide kattintva találsz egy rövid bemutató videót a foglalás menetéről!

Írunk szerződést a kirándulás szervezéséről?

Természetesen írunk szerződést! A működésünk, teljesítésünk és elszámoltathatóságunk alapjául szolgál.

Szükséges előleget fizetni?

Kirándulásonként eltérhet a fizetés módja. Egyes kirándulásink esetében a szerződés aláírása után 3 munkanapon belül 40-50% előleget számolunk fel, majd ezt követő 10 munkanapon belül pedig a fennmaradó összeget számlázzuk. Emellett vannak olyan csomagok, ahol a fizetendő összeg 100%-át bekérjük a szerződés aláírását követő 3 munkanapon belül.

A helyszínen van felmerülő költség?

Igen, az animátori (kiszállási) díjat a helyszínen szükséges kifizetni, ez szintén program típusonként eltérő, 7.000 – 15.000 Ft.

Mit jelent a pénzvisszafizetési garancia?

Amennyiben rossz idő esetén nem lehetséges a program megtartása, nem tudunk fedett helyre vonulni, vagy egyéb programelemmel pótolni a napot, a programszervezésért fizetett díjat visszafizetjük. Ez a kiszállás díját nem érinti. 

Mi a teendő létszámcsökkenés esetén?

Létszámcsökkenés esetén a kirándulást megelőző 30 napig bejelentve 10%-ig kötbérmentes (pl. 20 fő esetén 2 fő), 30 napon belüli bejelentésnél 5%-ig kötbérmentes. Nagyobb lemondás esetén az iroda felé befizetett előleg nem kerül visszafizetésre.

Mi történik, ha lemondom a kirándulást?

Teljes lemondás esetén a megrendelő 45 nappal az utazás tervezett megkezdése előtt indoklás nélkül lemondhatja az utat. Ebben az esetben költségként csak 4.000 Ft-os ügyintézői díj kerül levonásra (Ez az összeg vis major lemondás esetén is levonásra kerül).

A megrendelő 45 napon belüli teljes lemondás esetén köteles az Osztálykiárndulás.hu részére átalán kártérítést fizeni, melynek mértéke 45-36. napig az addig befizetett teljes előleg, majd a meghirdetett részvételi díj százalékában az alábbiak szerint alakul: 35-20. napig 60%, 19-10. napig 70%, 9-6. napig 80%, 5 napon belüli elállás esetén 100%. A programon (lemondás nélküli) meg nem jelenés esetén a teljes részvételi díjat meg kell fizetni.

Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni (fax,e-mail).

A feltüntetett ár az utazás díját is tartalmazza?

Nem, a feltüntetett ár az utazás díját nem tartalmazza, valamint az utazás szervezését is minden esetben a megrendelőnek kell lebonyolítania.

A kísérőknek is fizetni kell?

A legtöbb programcsomagunknál 2 fő kísérő pedagógus részvétele díjmentes. Ez alól kivételek lehetnek az egynapos programcsomagok (itt minimum 20 fő részvétele esetén jár kedvezmény). 

Szállásokkal kapcsolatban:

Hogyan zajlik a szállás foglalása?

Szállást nagyon egyszerűen, akár pár perc alatt foglalhatsz a weboldalunkon keresztül. Amennyiben megtaláltad a számotokra legmegfelelőbbet, a szállás aloldalának alján keresd az ajánlatkérő űrlapunkat. Ezen keresztül díjmentesen kérhetsz tőlünk ajánlatot. Az űrlap elküldése után 3 munkanapon belül ügyintézőnk felveszi veled a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történne meg, írj nekünk bátran a posta@osztalykirandulas.hu címre. Ide kattintva találsz egy rövid bemutató videót a foglalás menetéről!

Írunk szerződést a foglalásról?

Természetesen írunk szerződést! A működésünk, teljesítésünk és elszámoltathatóságunk alapjául szolgál.

Szükséges előleget fizetni?

Igen, szállásonként eltérően 10-12% előleget számolunk fel, amelyet a szerződés aláírását követő 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni.

Hogyan zajlik a fizetés?

A fizetés több részletben zajlik. Az első része az előleg, amelyet a szerződés aláírása után, 3 munkanapon belül kell kifizetni. Ezután kapcsolatba kerültök a szállásadóval, a továbbiakban fizetendő összeg eloszlása minden esetben a szállás szolgáltatótól függ.

A kísérőknek is fizetni kell a szállásért?

Az általunk közvetített szállásadók biztosítanak kedvezményt a csoportok részére, altalában minden 21. fő szállása és étkezése díjmentes. Ez a kedvezmény szállásonként eltérő!

Mi történik, ha lemondom a szállást?

Szállás lemondás esetén a befizetett előleg nem kerül visszatérítésre. A fennmaradó összeg visszatérítése, vagy vissza nem térítése szállásfüggő. A szállások aloldalán található lemondási feltételek menüpontban erről részletesen tájékozódhatsz!

A feltüntetett ár az utazás díját is tartalmazza?

Nem, a feltüntetett ár az utazás díját nem tartalmazza, valamint az utazás szervezését is minden esetben a megrendelőnek kell lebonyolítania.

A szálláshoz jár programlehetőség is?

Többnapos programcsomagjaink tartalmazzák a szállás és ellátás lehetőségét is. Emelett lehetőségetek van arra is, hogy először lefoglaljátok a szállást, majd utána pár héttel, vagy akár hónappal foglaltok a szállás mellé egy- vagy többnapos programcsomagot is!