Legyen az idei osztálykirándulás felejthetetlen élmény a diákok számára!

Élmény-osztálykirándulásokat szervezünk országszerte, elérhető áron. 2018-ban több, mint 3000 osztály, összesen több, mint 75.000 diák választott minket!

Legyen az idei osztálykirándulás

felejthetetlen élmény

a diákok számára!

Élmény-osztálykirándulásokat szervezünk országszerte,

elérhető áron. 2018-ban több, mint 3000 osztály,

összesen több, mint 75.000 diák választott minket!

Legyen az idei osztálykirándulás

felejthetetlen élmény

a diákok számára!

Miért van szükség élményt adó kirándulásra?

Az osztálykirándulás egyik legfőbb célja, hogy a gyerekek az év végén (diáktársaikkal, barátaival közösen) valóban ki tudjanak szakadni az iskolapadból, és önfeledten tudják búcsúztatni a tanévet. Többek között ennek a célnak szeretnénk minden alkalommal eleget tenni. Akár több napon keresztül is képesekek vagyunk szabadidős programjainkkal úgy lekötni a gyerekeket, hogy csak a felhőtlen, boldogság-élményt adó impulzusok érjék őket. 

Programjaink modernek és szórakoztatóak, irodánkban külön csapat dolgozik a legnagyobb újdonságokkal rendelkező játékok beszerzésével és szakszerű tesztelésével. Ezen tesztek során kiemelten fontos szempont a biztonság, az azonnali megtanulhatóság, alkalmazhatóság, és persze a magas faktorú egyéni, illetve közösségi élményszint elérésének lehetősége minimális edzettségi, ügyességi állapot mellett is.

Mi elképzeltünk annak idején egy osztálykirándulást, ahol mindenki jól érzi magát. Az alábbi 1 perces videóval szeretnénk neked is prezentálni ezt a gondoltatot, ami mára valósággá vált ?

Az Osztálykirándulásaink legfőbb célja, hogy a gyerekek az év végén valóban ki tudjanak szakadni az iskolapadból, és önfeledten tudják búcsúztatni a tanévet, életreszóló élményekkel gazdagodva! 

Amikre megrendelőink szerint büszkék lehetünk: 

Kedvező ár/érték arány

Országszerte nálunk találod a legkedvezőbb árakat a kapott értékek, azaz élmények arányában!

Rosszidő garancia

Szerződésünk biztosítja a foglalást és pénzvisszafizetési garanciát vállal a program elmaradása esetén.

Saját eszközpark

Több száz darab saját eszközzel rendelkezünk (sárkányhajók, kerékpárok, buborékfocik...), így nincs plusz felmerülő költség.

Modern játékok

Modern, változatos és szórakoztató programcsomagokat állítottunk össze a diákcsoportjaink részére.

Nem számít az edzettség

A kirándulásainkon szereplő játékok bármilyen edzettségi szint mellett élvezhetőek, magabiztosan játszhatóak. 

Garantált élmények

A kirándulásaink elsődleges célja, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsunk a nap majd minden percében!

« Megrendelőink véleményei »

,,Nagyon korrekt szervezés. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, a szálláson nagyon kedvesek voltak, az animátorok szintén dicséretet érdemelnek. Az iroda munkatársaival is zökkenőmenetes volt a kapcsolattartás. Köszönjük a remek munkát!"

Erdős-Pilinyi Katalin (pedagógus) - Egynapos velencei-tavi osztálykirándulás

,,Köszönöm szépen a segítségüket és a rugalmasságot mind az ügyintézők, mind a szállás részéről. Biztos vagyok benne, hogy újra igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat a követező kirándulás szervezésekor."

Gabnay Réka (pedagógus)

,,Többször foglaltam már a honlapon keresztül. Nagyon jó tapasztalataim vannak, csak ajánlani tudom mindenkinek. Bármilyen felmerült problémát gyorsan megoldanak, segítőkész csapat!"

Pintérné Nagy Éva (pedagógus) - Egynapos veszprémi osztálykirándulás

,,Minden tökéletes volt! Nagyon jók voltak a programok, az animátorok kedvesek, mosolygósaķ, látszott rajtuk, hogy szívvel lélekkel végzik munkájukat."

Diráné Huszár Gertrúd (pedagógus) - Egynapos velencei-tavi osztálykirándulás

,,Teljesen elégedett vagyok a szervezők segítőkészségével, rugalmasságával. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Önöket válassza osztálykirándulás szervezésére."

Pulai Erzsébet (pedagógus) - Egynapos szentendrei osztálykirándulás

,,Nagyon jól éreztük magunkat. Külön szeretnénk kiemelni Mihalovics Márkot, aki nemcsak a szoftcsúzlis kalandjátékot és a szabadulószobát vezette kitűnően, hanem szabadidejében még újabb programlehetőségekről, túraútvonalakról tájékoztatott minket."

Constantin Katalin (pedagógus) - Kétnapos pécsi osztálykirándulás

,,Én most először vettem igénybe a szolgáltatásaikat, de legközelebb is meg fogom nézni az ajánlataikat!"

Székelyné Molnár Katalin (pedagógus)

Diákok mondták:

Pedagógusok mondták:

Rosszidő Garancia

A szerződésünk garantálja a pénzvisszafizetési garanciát! Vis maior esetekben biztosítjuk a befizetett pénzösszeg visszatérítését. A pénzvisszafizetési garancia például abban az esetben vehető igénybe, ha esős, viharos idő esetén a kültéri programok valamelyike elmarad. Ebben az esetben próbálunk egyeztetéssel más programelemet biztosítani, vagy anyagilag kompenzáljuk az elmaradt foglalkozást. A létszámcsökkenésről és a teljes lemondásról a Gyakran Ismételt Kérdések résznél olvashatsz!

Kattints tovább és böngéssz 

osztálykirándulás helyszíneink között:

Osztálykirándulás helyszínek

Többnapos programcsomagjaink összeállításánál (az egynaposhoz hasonlóan) a kulturális és élményszint növelése volt az elsődleges célunk, így alkottuk meg a szinte minden gyermek számára élvezhető programterveket. Az ottalvós kirándulásoknál nagyjából minden helyszínen tudunk csoportos ifjúsági szállást, valamint étkezésközvetítést ajánlani.

Felejthetetlen élményt nyújtó osztálykirándulás játékaink:

Lézerharc

A szabadidős programok kínálatában a lézercsata egy valósághű harci játék, amely azonban nem jár semmiféle fájdalommal és nem mellesleg kitűnő stratégiai feladat.

Vakfoci

Csukott szemmel is megy ez – gondolhatjátok sokan a futballról és ebben a játékban próbára is tehetitek magatokat. Arra viszont készüljetek fel, hogy a vakfocizás élménye semmi, de semmi eddig kipróbált szabadidős játékéhoz nem hasonlítható.

Buborékfoci

A szabadidős programok kínálatában a buborékfoci az elmúlt évek egyik legnépszerűbb játéka lett! Sikere nem véletlen! Amikor az osztálykirándulásra szánt játékok között válogatunk, a tapasztalatok szerint ezzel nem lehet mellényúlni!

Íjászok Viadala

Az íjászok viadala az osztálykirándulás programok abszolút slágere. A foglalkozás elején a kezdő íjászok teljeskörű képzést kapnak az íj és nyílvessző használatáról, a céltábla eltalálásának mikéntjéről.

Kickbike-os városnézés

Amikor megvannak a választott játékok az osztálykirándulásra, feltétlenül tervezzünk egy olyan, aktív szabadidős programot is, amely új szemszögből mutatja be csodaszép városainkat. A kickbike egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született.

Soft-csúzlis kalandjáték

A „Soft-csúzlis” kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A szabadidős programok egyik sztárjának számító soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen.

Szabaduló szoba

Interaktív szabaduló szoba játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják.

Sárkányhajózás

Az osztálykirándulás programok vizes királyának számító sárkányhajó egy 12,5 méter, stabil faváltó műanyag gyantával bevont egyedi festésű „vízi jármű”, amely a kenuk családjához áll a legközelebb az evezés technikája miatt.

Városfelfedező séta

Az osztálykirándulás programok tervezésében a nagyobb diákok számára ajánljuk ezt az izgalmas, kihívásokkal teli szabadidős játékot! Fedezzétek városaink belvárosait városfelfedező kvízjátékunk segítségével.

Cool-túra városfelfedező kvíz

Az osztálykirándulás játékok során is érezhetjük úgy magunkat, mintha kincskeresők lennénk! Járjátok be egy kényelmes sétával a történelmi belvárosokat leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával!

Élménylabor 2019

Gigantikus, eredeti és nagyszerű. Az élménylabor játékunk garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből fakadóan felejthetetlen közös élményt nyújt a résztvevőknek.

Csapatépítő ügyességi játékok

Az Osztalykirandulas.hu saját fejlesztésű ügyességi játékrendszere szórakoztatja, kiszolgálja, és építi diák csoportokat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük azokat az osztálykirándulással, programcsomagokkal, szabadidős játékokkal és szállásokkal kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket, amelyek a legtöbbször elhangzanak egy-egy foglalás során. Amennyiben kíváncsi vagy a kérdés válaszára, csupán kattints rá a kérdés mellett jobbra található narancssárga "+" gombra!

Kirándulásokkal kapcsolatban: 

Hogyan zajlik a kirándulás foglalása?

Osztálykirándulást nagyon egyszerűen, akár pár perc alatt foglalhatsz a weboldalunkon keresztül. Amennyiben megtaláltad a számotokra legmegfelelőbbet, a kirándulás aloldalának alján keresd az ajánlatkérő űrlapunkat. Ezen keresztül díjmentesen kérhetsz tőlünk ajánlatot. Az űrlap elküldése után 3 munkanapon belül ügyintézőnk felveszi veled a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történne meg, írj nekünk bátran a posta@osztalykirandulas.hu címre. Ide kattintva találsz egy rövid bemutató videót a foglalás menetéről!

Írunk szerződést a kirándulás szervezéséről?

Természetesen írunk szerződést!A szerződés egyrészről biztosítékot nyújt a megrendelő számára, valamint minden fontos információt tartalmaz a kirándulással kapcsolatban.

Szükséges előleget fizetni?

Kirándulásonként eltérhet a fizetés módja. A díjbekérő elfogadását követő 3 munkanapon belül 10 vagy 40% előleget kérünk be (a kirándulások aloldalán, a megrendelés módja menüpontban részletes leírás található erről).

A helyszínen van felmerülő költség?

A helyszínen felmerülő költség pl az IFA, mosatási díj, .... Ezeket a költségeket az utazási szerződésünk "Egyéb költségek, melyeket a részvételi díj nem tartalmaz" bekezdése tartalmazza.

Mit jelent a pénzvisszafizetési garancia?

Amennyiben esős, viharos idő esetén a kültéri programok valamelyike elmarad, próbálunk egyeztetéssel más programelemet biztosítani, vagy anyagilag kompenzáljuk az elmaradt foglalkozást. Ez alól kivételt képez a programgazda animátor díja és az esetleges belépő és/vagy területhasználati díj.

Mi a teendő létszámcsökkenés esetén?

Létszámmódosításra írásban posta@osztalykirandulas.hu e-mail címen, a kirándulás megkezdése előtt 48 órával van lehetőség (ide nem értve a hétvégi - szombat, vasárnap - időszakot). A létszámmódosításnál figyelembe kell venni a kétnapos programcsomag weboldalunkon feltüntetett minimum árát, ami alá a csoport által fizetett teljes részvételi díj nem csökkenhet. Utólagos (kirándulás utáni) létszámmódosításra nincs lehetőség.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.

Mi történik, ha lemondom a kirándulást?

Teljes lemondásra írásban posta@osztalykirandulas.hu e-mail címen, a kirándulás megkezdése előtti munkanapon 12 óráig van lehetőség. A lemondási feltételeket a kirándulások, illetve az adott szállások oldalain találod meg.

A feltüntetett ár az utazás díját is tartalmazza?

Nem, a feltüntetett ár az utazás díját (vonat, autóbusz, HÉV, ...) nem tartalmazza , ezt minden esetben a megrendelőnek kell megszerveznie és fizetnie.

A kísérőknek is fizetni kell?

A legtöbb programcsomagunknál 2 fő kísérő pedagógus részvétele a programokon díjmentes, többnyire csak a szállást és étkezést kell fizetnie. Ez alól kivételek lehetnek az egynapos programcsomagok (itt minimum 15 vagy 20 fős diáklétszám esetén) a két fő kísérő pedagógus ingyenesen vehet részt a programjainkon. A weboldalunkon a kirándulások aloldalán az Árak menüpontban részletes leírás található erről.

Szállásokkal kapcsolatban:

Hogyan zajlik a szállás foglalása?

Szállást nagyon egyszerűen, akár pár perc alatt foglalhatsz a weboldalunkon keresztül. Amennyiben megtaláltad a számotokra legmegfelelőbbet, a szállás aloldalának alján keresd az ajánlatkérő űrlapunkat. Ezen keresztül díjmentesen kérhetsz tőlünk ajánlatot. Az űrlap elküldése után 3 munkanapon belül ügyintézőnk felveszi veled a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történne meg, írj nekünk bátran a posta@osztalykirandulas.hu címre. Ide kattintva találsz egy rövid bemutató videót a foglalás menetéről!

Írunk szerződést a foglalásról?

Természetesen írunk szerződést!A szerződés egyrészről biztosítékot nyújt a megrendelő számára, valamint minden fontos információt tartalmaz a megrendeléssel kapcsolatban.

Szükséges előleget fizetni?

Igen, szállásonként eltérően 10-12% előleget kérünk be, amelyet a szerződés aláírását követő 3 munkanapon belül szükséges teljesíteni.

Hogyan zajlik a fizetés?

A fizetés több részletben zajlik. Az első része az előleg, amelyet a szerződés elfogadása után, 3 munkanapon belül kell kifizetni. Ezután kapcsolatba kerültök a szállásadóval, a továbbiakban fizetendő összeg eloszlása minden esetben a szállás szolgáltatótól függ. A weboldalunkon a szállások aloldalán található megrendelés módja menüpontban erről részletesen tájékozódhatsz!

A kísérőknek is fizetni kell a szállásért?

Az általunk közvetített szállások esetében ez eltérő. A szállásadók többsége biztosít kedvezményt a csoportok részére, például minden 21. fő szállása és étkezése díjmentes. Ez a kedvezmény szállásonként eltérő! A weboldalunkon a szállások aloldalán található ÁRAK menüpontban erről részletesen tájékozódhatsz!

Mi történik, ha lemondom a szállást?

Szállás lemondás esetén a befizetett előleg nem kerül visszatérítésre. A fennmaradó összeg visszatérítése, vagy vissza nem térítése szállásfüggő. A szállások aloldalán található lemondási feltételek menüpontban erről részletesen tájékozódhatsz!

A feltüntetett ár az utazás díját is tartalmazza?

Nem, a feltüntetett ár az utazás díját (vonat, autóbusz, HÉV, ...) nem tartalmazza , ezt minden esetben a megrendelőnek kell megszerveznie, és fizetnie.

A szálláshoz van lehetőség programokat is rendelni?

Természetesen erre van lehetőség. Weboldalunkon számos szabadidős program közül válogathatsz. Lehetőséged van arra is, hogy először lefoglald a szállást, majd utána pár héttel, vagy akár hónappal foglalhatsz a szállás mellé programokat is.

Ajánlatkérés osztálykirándulásra:

Böngéssz programcsomagjaink között:

Többnapos kirándulások

Többnapos programcsomagjaink összeállításánál (az egynaposhoz hasonlóan) a kulturális és élményszint növelése volt az elsődleges célunk, így alkottuk meg a szinte minden gyermek számára élvezhető programterveket. Az ottalvós kirándulásoknál nagyjából minden helyszínen tudunk csoportos ifjúsági szállást, valamint étkezésközvetítést ajánlani.

Egynapos kirándulások

Egynapos programcsomagjainkba sűrítettük azokat az élményt adó és egyben közösség kovácsoló szabadidős programokat, amelyek aktív kikapcsolódást nyújtanak a diákoknak. A játékos elfoglaltságok mellett egyaránt fellelhetőek kulturális és művelődési célt szolgáló programok is, amelyek középpontjában a tudásszerzés mellett az élményszerzés áll.

Azonnali ajánlatkérés

Már tudod, hogy hova szeretnétek menni kirándulni és azt is, hogy milyen költségkerettel rendelkeztek a kirándulás lebonyolításához? Ezesetben nem szükséges az oldalunkon böngészned, kérd azonnali árajánlatunkat és mi elküldjük számodra e-mailben a legmegfelelőbb kirándulást, vagy diákszállást! ?

Böngéssz programcsomagjaink között:

Többnapos kirándulások

Többnapos programcsomagjaink összeállításánál (az egynaposhoz hasonlóan) a kulturális és élményszint növelése volt az elsődleges célunk, így alkottuk meg a szinte minden gyermek számára élvezhető programterveket. Az ottalvós kirándulásoknál nagyjából minden helyszínen tudunk csoportos ifjúsági szállást, valamint étkezésközvetítést ajánlani.

Egynapos kirándulások

Egynapos programcsomagjainkba sűrítettük azokat az élményt adó és egyben közösség kovácsoló szabadidős programokat, amelyek aktív kikapcsolódást nyújtanak a diákoknak. A játékos elfoglaltságok mellett egyaránt fellelhetőek kulturális és művelődési célt szolgáló programok is, amelyek középpontjában a tudásszerzés mellett az élményszerzés áll.

Böngéssz programcsomagjaink és diákszállásaink között:

Egynapos kirándulások

Egynapos programcsomagjainkba sűrítettük azokat az élményt adó és egyben közösség kovácsoló szabadidős programelemeket, amelyek aktív kikapcsolódást nyújtanak a diákok számára. A játékos elfoglaltságok mellett egyaránt fellelhetőek kulturális és művelődési célt szolgáló programok is, amelyek középpontjában a tudásszerzés mellett az élményszerzés áll.

Többnapos kirándulások

Többnapos programcsomagjaink összeállításánál (az egynaposhoz hasonlóan) a kulturális és élményszint növelése volt az elsődleges célunk, így alkottuk meg a szinte minden gyermek számára élvezhető programterveket. Az ottalvós kirándulásoknál nagyjából minden helyszínen tudunk csoportos ifsúsági szállást, valamint étkezésközvetítést ajánlani. 

Ifjúsági- és diákszállások

Gondosan összegyűjtöttük Magyarország szinte összes, nagyobb csoportok befogadására alkalmas ifjúsági és diákszállásait. A nagy választékkal rendelkező és informatív weboldalunkon a szállásfoglalás is végtelenül egyszerű, csupán pár kattintással az ajánlatkérő űrapig juthatsz.

Azonnali ajánlatkérés

Már tudod, hogy hova szeretnétek menni kirándulni és azt is, hogy milyen költségkerettel rendelkeztek a kirándulás lebonyolításához?

Ezesetben nem szükséges az oldalunkon böngészned, kérd azonnali árajánlatunkat és mi elküldjük számodra e-mailben a legmegfelelőbb kirándulást, vagy diákszállást! ?