A nyereményjáték véget ért!

Eredményhirdetés: 2017.10.31.

A nyereményjáték véget ért!

Eredményhirdetés: 2017.10.31.

Fontos tudnivalók

  Egyszeri figyelmeztetéssel büntetjük azokat a felhasználókat, akik eldobható email címekkel regisztrálnak (pl.: nincsmail, pokemail, crazymailing, mailnezia, stb.). A játékos pontszámait nullázzuk és a következő figyelmeztetésnél kizárjuk a versenyből! 

  Egyszeri figyelmeztetéssel büntetjük azokat a felhasználókat, akik egy számítógépről tömegesen hoznak létre valós email címeket. A játékos pontszámait nullázzuk és a következő figyelmeztetésnél kizárjuk a versenyből! 

 

Kérdésed van? Válaszok a gyakori kérdésekre: 

(Kattints a kérdésre és megjelenik a válasz!)

1. | Hány pontom van? Hogyan tudom megnézni?

A pontszámod megtekintéséhez kattints IDE. Itt meg kell adnod a regisztrációnál használt adataidat, kattints rá a “Jelentkezem a nyereményjátékra!” gombra és a rendszer megmutatja a jelenlegi pontszámodat!

2. | Nem kapok e-mailt arról, hogy az én saját linkemről regisztráltak!

Javasoljuk, hogy ellenőrizd az e-mail fiókod “SPAM” és “Promóciók” mappáit is. Amennyiben nem találod így sem az üzenetet, a regisztrációs lehetőségnél add meg újra az adataidat, kattints a “Jelentkezem a nyereményjátékra” gombra és a rendszer megmutatja a saját egyedi linkedet, valamint, hogy hányan regisztráltak általad (azaz hány pontot van, 1 pont = 1 regisztráló).

3. | Nem kaptam megerősítő e-mailt a regisztráció után!

A regisztráció után automatikusan e-mailt küldünk a játékosoknak. Feltétlenül ellenőrizd az e-mail fiókodban a “SPAM” és a “Promóciók” mappát is, hátha oda került a levelünk.

Amennyiben itt sem találod, ismételd meg a regisztrációt. Ha a rendszer felismeri a címedet, akkor a jelentkezés sikeres volt és azért nem kaptál emailt, mert a fiókod valamilyen oknál fogva kiszűrte. IDE kattintva átirányítunk az oldalra, ahol a pontszámodat tudod ellenőrizni. Amennyiben nem mutatja rögtön, lépj be újra a jelentkezési adataiddal!

4. | Hányadik vagyok a versenyben?

Pontos helyezést nem bocsájtunk a játékosok tudomására, viszont e-mailben megosztjuk Veletek az első 10 helyezett pontszámát, ezzel viszonyítási alapot biztosítva. Értesítő emaileket 3-4 naponta küldünk a játékosok részére!

A pontszámodat IDE kattintva tudod elérni. Amennyiben nem mutatja rögtön, lépj be újra a jelentkezési adataiddal!

5. | Hányan regisztráltak összesen?

Mivel nem csak a pontszám, hanem a szerencse is dönt, folyamatosan lehet regisztrálni a játékra, egészen a végéig.

6. | Hányan nyerhetnek és mi a nyeremény?

A játékban 5 győztes lehet. 3 nyeremény csomagot sorsolunk ki pontok alapján, valamint még 2 darabot szerencse alapján, sorsolás útján!

1. helyezett

2. helyezett

3. helyezett

4-5. helyezett

7. | Honnan tudom meg, hogy kik nyertek?

A nyertesek neveit a játék zárását követő egy héten belül közzé tesszük a Facebook oldalunkon, valamint a győzteseket külön e-mailben is értesítjük!

8. | Ki vehet részt a nyereményjátékon?

Az őszi nyereményjátékunkon részt vehetnek diákok, tanárok, szülők, valamint a tanulók és az osztály barátai, ismerősei!

9. | Ki használhatja fel a nyereményt?

A nyereményt (1, vagy 2 napos kirándulást) kizárólag általános iskolák, középiskolák, illetve gimnáziumok osztályai használhatják fel. A nyertesnek (legyen szülő, vagy barát) át kell ruháznia a nyereményét az általa támogatott osztálynak.

10. | Kizárhatnak a versenyből valamiért?

Igen, az alábbi okok miatt:

a, Súlyos szabály szegés miatt (pl.:).

b, Egyszeri figyelmeztetésben részesítjük, akik ideiglenesen készített, eldobható email címmel játszanak (pl.: nincsmail, pokemail, crazymailing, mailnezia, stb.*). Amennyiben a figyelmeztetés után is érzékelünk hasonló tevékenységet egy játékoshoz köthetően, kizárjuk a játékból.

    *A felsorolásban fel nem tüntetett eldobható email címek ugyanúgy szabálysértésnek minősülnek.

c, Szabálysértésnek minősül, amennyiben egy játékos általános e-mail fiókok többszörösét hozza létre, majd regisztrálja a játékba. Egyszeri figyelmeztetés után kizárással büntetjük.

d, A létrehozott ideiglenes, vagy többszörös általános email címeket töröljük a játékból, így nem minősülnek pontszerzésnek!

11. | Mikor lehet a nyereményt felhasználni?

Az Osztálykirándulás.hu weboldal ügyintézőjével való egyeztetés alapján 2018 május-júniusában használhatják fel a nyertesek a nyereményeket.