Dolgozz velünk a Velencei-tavon!

Jogosítvánnyal rendelkező univerzális, szerelésben és bütykölésben jártas, karbantartó kollégát keresünk velencei-tavi csapatunkba!

Munka időtartama: májustól- június 15-ig, vagy akár egész nyáron!
Jelentkezési határidő: május 6.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat.

 

Esetedben ezeknél egyszerűbb programok levezénylésében számítunk Rád. Elsősorban a Városfelfedező séta, a Cooltúra és a Múltfürkész interaktív város és múzeum felfedező kvízjáték lebonyolítása lenne a cél, valamint egyeztetés szerint a Soft-csúzlis kalandjáték és a Csapatépítő ügyességi játékok megtartása is szóba kerülhet. Ezekről a játékokról IDE KATTINTVA találhattok alapinformációkat.

Nézd meg, hogy milyen játékokat kell tartanod!

Mi lesz a feladatod, ha jelentkezel?

 • Velencei tavi bázisunkon kerékpárjaink és városnéző rollereink karbantartása,
 • gépjármű parkunk felügyelete, napi rutin elvégzése,
 • szabadidős eszközeink karbantartása, tisztítása stb.
 • fő karbantartó kollégánknak segítség nyújtás

Milyen embereket keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • van B kategóriás jogosítványod
 • hobbid a bütykölés és a műszaki érzék a véredben van
 • nem ijedsz meg, ha elromlik alattad egy bicaj, vagy meghibásodik egy roller
 • bármilyen műszaki problémát meg tudsz oldani
 • bármikor összeolajozod a kezed
 • nem okoz gondot számodra, ha hétvégén akár 10 órát is talpon kell lenned
 • igazi csapatjátékos vagy, könnyen dolgozol másokkal
 • szeretsz a szabad levegőn lenni

Q

Téged keresünk ha, emberileg az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk pezsgő, “időröpítő” légkörben dolgozni.)
 • nem jellemző rád a negativitás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek, akik nem problémákat keresnek és találnak, hanem feladatokat látnak és oldanak meg.) 

Jelentkezésnél előnyt jelenthet, ha

 • a kerékpárok mellett minél több mindenhez értesz (gépjármű karbantartás, elektronikai ismeretek, stb.)
 • gyakorlott gépjárművezető vagy,
 • autószerelés sem áll távol tőled,
 • kreatív megoldásaid vannak.

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget,  május elejétől június 15-ig, vagy megfelelés és megegyezés esetén akár egészen nyár végéig  EGY JÓ MUNKAHELYET.

R

Havi minimum nettó 210.000 Ft-os havi fizetést

(Május elejétől június közepéig tartó teljes ráérés, rendelkezésre állás esetén)

 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást

Részmunkaidős rendelkezésre állás esetén a minimum munkabér nettó 1000 Ft/munkaóra.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

R

Kerékpár, kickbike, SUP és sárkányhajó használat

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár, kickbike, SUP stb. használatot biztosítunk a helyszínen. Valamint gőzkieresztés végett szoktunk közös sárkányhajós-tótámadós-átkelős-sörözős túrákat is tenni a Velencei-tavon.

 

R

Hosszabbítási lehetőség

Folyamatosan keressük és szükségünk van a motivált és tehetséges fiatalokra. A 2017 és 2018-as tavaszi szezon után is máig nálunk dolgozó több főnek ajánlottunk hosszabbítást. 2019-ben sem gondolkodunk másképp.

 

R

Szállás

A szállást cégünk biztosítja Agárdon a távolabb lakó kollégák számára. Szállásunk a vízparton helyezkedik el kulturált 2-3 ágyas szobákkal, konyhával, hűtővel és fürdővel.

R

Utazás

A környék településeiről bejáróknak a munkával járó tényleges utazási költségét mi álljuk. A szálláson lakók számára május elejétől június közepéig 3 alkalommal fizetjük a hazautazások oda-vissza költségét.

 

R

Jó közösség

Büszkék vagyunk arra, hogy egy nagyon jó közösséget építettünk. Mivel a bázisunk és szállásunk egy helyen van ezért a pihenőidőkben és a munka után is beszélgetünk, főzünk, munka után pedig gyakran sörözünk, strandolunk közösen.

 

R

Munkaidő

Munkaidő változó. Alapvetően reggel 09.00 – 10.00 körül indítjuk be az első csoportokat, illetve 17-19 óra között vesszük vissza az eszközöket, kerékpárokat. Az esetleges javítás, karbantartás általában a kettő közötti időpontra esik. Van amikor 1-2 óra alatt el lehet készülni,  van amikor 4-5 óra is kellhet. Tapasztalat, hogy minél precízebb az eszközök karbantartása, felkészítése, annál kevesebb időt kell ráfordítani a későbbiekben.  Tehát vannak gyengébb és erősebb napok, de ezeket a munkabér becsülettel leköveti.

 

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

Hol lesz a munka?

A Velencei-tónál szinte mindig a vízparton és a szabad levegőn tartjuk foglalkozásainkat. 

Agárdon a vízparton és egy helyen vannak a játékterületeink, pályáink, a legtöbb programunk kiinduló pontja, illetve itt található szálláshelyünk és az országos kiszálláshoz szükséges logisztikai bázisunk is. 

Jelenleg is az ország minden részéről vannak kollégáink. Úgy mint Pécsről, Dombóvárról, Paksról, Budapestről, Alsónyékről, Szekszárdról, Nagyatádról, Zentáról, Bátaszékről, Vonyarcvashegyről, Mohácsról, Zalaegerszegről, Balatonvilágosról, Bonyhádról és Závodról. Ne felejtsd! A szállásköltség és az utazási költség nem Téged, hanem a cégünket terheli.

 

Éttermek, buszmegállók,boltok

Több étterem, lidl, aldi, spar, vonat- és buszmegállókhoz is közel van a bázisunkhoz. 

 

Itt van az irodánk

Szigeti út 89.

 

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány jelenlegi és volt csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs -

"Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A "sárkányhajó kormányoskodást" én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Dóri -

"Animátorként a legjobb, hogy miközben a munkámat végzem, élményt szolgáltatok. Mindezt egy összetartó csapat tagjaként, így a munkanapok is jó hangulatban telnek."

- Márkó -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.''

Jelentkezz hozzánk!


A munka időtartama:
2021.05.25 – 2021.06.15. között

Jelentkezési határidő: 2021.05.23 (Kérjük, mielőbb dönts a jelentkezésről, mert csak 2-3 fővel szeretnénk mielőbb megegyezni.)

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot figyelmesen!

2. Lépés: A jelentkezésről visszaigazoló levelet küldünk. Ezt követően kollégáink feldolgozzák a jelentkezésed, majd a lehető leghamarab felveszik veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén

Nézd meg a videónkat a Velencei-tóról és az eszközeinkről!