Zala megye

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
Összesen: 4 két napos kirándulás      Megjelenítve: 4 két napos kirándulás

Search for Tour

  Íjászok viadala Keszthely
  3.290 Ft-tól

  Íjászok viadala Keszthely

  Keszthely, Csík Ferenc sétány/Városi Sporttelep
  Azonosító: 9713
  Időtartam: 1 óra

  Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

  Balatoni hajózás

  Balatoni hajózás

  Balaton, kikötők
  Azonosító: 9747

  A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat az élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! Ne feledje: Az élményhez HAJÓ visz!

  Városfelfedező séta – kvízjáték Keszthely
  990 Ft-tól

  Városfelfedező séta – kvízjáték Keszthely

  Festetics kastély parkja, Keszthely, Hungary
  Azonosító: 1030
  Időtartam: 1,5-2 óra

  Fedezzétek fel Keszthely belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

  Buborékfoci Keszthely
  3.290 Ft-tól

  Buborékfoci Keszthely

  Keszthely
  Azonosító: 9698
  Időtartam: 1 óra

  Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

  Tárlatvezetéstől a kalandjátékig a Balatoni Múzeumban

  Tárlatvezetéstől a kalandjátékig a Balatoni Múzeumban

  8360, Keszthely, Múzeum u. 2.
  Azonosító: 1438

  Kinek ne keltené fel az érdeklődését, amikor megfoghat egy olyan párezer éves kerámiaedényt, amelyen látszódnak az akkor élt ősember ujjának nyomai?
  Ki ne érezné magát megtisztelve Kossuth Lajos egykori pisztolyát tartva a kezében?
  Programjaink közül – legyen az tárlatvezetés, vagy múzeumpedagógiai foglalkozás, – minden iskolás korosztály talál a számára megfelelőt, egy egyedülálló lehetőséget, hiszen célunk az információk átadása mellett az élményszerűség, a saját tapasztalatokon át megvalósuló tanulás.
  Küldetésünk egy olyan, múzeumba szívesen járó generáció nevelése, melynek tagjai a különböző programokon érdeklődve és aktívan vesznek részt, élményekkel telve távoznak, majd szívesen térnek vissza hozzánk újra a családjukkal.

Összesen: 11 program      Megjelenítve: 11 program

Search for Activity

  9634-es Kemping Kustánszeg
  4.000 Ft-tól

  9634-es Kemping Kustánszeg

  Kustánszeg
  Azonosító: 9634
  Befogadóképesség : 40
  A kemping Kustánszeg szélén, 200 méterre a kustánszegi tótól található. A buszmegálló 150 méterre, a látványosságoktól 500 méterre található.
  1109-es Hotel Nagykanizsa
  4.500 Ft-tól

  1109-es Hotel Nagykanizsa

  Azonosító: 1109
  Befogadóképesség : 100
  A Hotel Nagykanizsa városközponttól 300 méterre, csendes, lakótelepszerű zöldövezetben egész évben rendelkezésre áll vendégeink számára. Közel éttermek, sportpályák és bevásárló központok. A centrumban mely kb 10 perc séta pedig a helyi látványosságok találhatók. Vasútállomástól és a központtól is helyi menetrend szerinti busz járattal könnyen megközelíthető.
  9469-es Ifjúsági és Turista Szálló Zalabér
  4.800 Ft-tól

  9469-es Ifjúsági és Turista Szálló Zalabér

  Zalabér
  Azonosító: 9469
  Befogadóképesség : 28
  Az ifjúsági és turista szálló Zalabér központjában található, a Zala folyó mentén. Buszmegálló 200 m – 5 perc gyalog, a vasútállomás 1,2 km - 20 perc gyalog (az állomástól busz közlekedik).
  8982-es Ifjúsági tábor Gyenesdiás
  5.500 Ft-tól

  8982-es Ifjúsági tábor Gyenesdiás

  Gyenesdiás
  Azonosító: 8982
  Befogadóképesség : 87
  Az ifjúsági tábor Gyenesdiáson, a Balatontól 200 m-re, a vasútállomástól 150 m-re fekszik. A buszmegálló 1 km-re, a strandtól alig 300 m-re található. Nagyon könnyen megközelíthető vonattal, autóbusszal egyaránt.
  1384-es Panzió Gyenesdiás
  6.000 Ft-tól

  1384-es Panzió Gyenesdiás

  Gyenesdiás
  Azonosító: 1384
  Befogadóképesség : 40
  A gyenesdiási Panzió a település központjában található, a vasútállomástól 1 km-re, a buszmegállótól, 100 méterre. Gyalogosan is minden elérhető távolságra van.
Összesen: 8 szállás      Megjelenítve: 8 szállás

Search for Vacation Rentals