Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

  Search for Tour

   Városfelfedező séta – kvízjáték Nyíregyháza
   890 Ft-tól

   Városfelfedező séta – kvízjáték Nyíregyháza

   Nyíregyháza, Országzászló tér
   Azonosító: 1034
   Időtartam: 1,5-2 óra

   Fedezzétek fel Nyíregyháza belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

   Cool-túra városfelfedező kvízjáték Nyíregyháza
   890 Ft-tól

   Cool-túra városfelfedező kvízjáték Nyíregyháza

   Nyíregháza, Országzászló tér
   Azonosító: 1032
   Időtartam: 1,5 óra

   Járjátok be egy kényelmes sétával Nyíregyháza történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

   Kisvárdai vár Kisvárda

   4600 Kisvárda, Városmajor út. Várkert
   Azonosító: 9225

   Kisvárdán az első földvárat Kr. e. XII. században emelte a bronzkori kultúra itt élő népe, amit az erre járó népek rendszeresen használtak. A honfoglaló magyarság 895-ben telepedett meg e térségben, ahol a települést a várról Warda, Warada néven nevezték el.

   Nyíregyházi Állatpark

   Nyíregyháza-Sóstófürdő, Sóstói út , hrsz: 15010/2
   Azonosító: 1164

   A parkot a legek állatkertjének is nevezik, ahol a 30 hektáros tölgyerdőben élő 5000 állat, természeteshez közeli kifutóban látható. Ahol csak lehet, a rácsok helyett, csupán szárazárok vagy vizesárok választja el a vendégeket az állatoktól, hogy aki ide betér, valóban úgy érezze, vadregényes tájakon kalandozik. Az egyedülálló gyűjtemény sok érdekességet tartalmaz, mind azok számára, akik fogékonyak a ritkaságokra. A Nyíregyházi Állatpark, 2015-ben elnyerte az Európa legjobb állatkertje címet, az 500.000 látogató alatti kategóriában, 2017-ben pedig az Év Turisztikai Attrakciója lett, elsősorban azért mert az állatok jelentős része különleges környezetben látható

  Összesen: 4 program      Megjelenítve: 4 program

  Search for Activity

   1235-ös Turistaház, ifjúsági szállás Nyíregyháza
   3.500 Ft-tól

   1235-ös Turistaház, ifjúsági szállás Nyíregyháza

   Nyíregyháza Sóstófürdő
   Azonosító: 1235
   Befogadóképesség : 150
   Az ifjúsági szállás Nyíregyházán, Sóstófürdő központjában, közvetlenül a Múzeumfalu mellett fekszik. Minden sóstói látványosság 5-10 perc sétával elérhető.
   1299-es Hotel Nyíregyháza
   6.500 Ft-tól

   1299-es Hotel Nyíregyháza

   Nyíregyháza
   Azonosító: 1299
   Befogadóképesség : 45
   A nyíregyházi Hotel a Sóstógyógyfürdő csendes környezetében található. A vasútállomás és a buszmegálló egyaránt 500 méterre van a szálláshelytől. Számos látványosság 300 méteren belül elérhető.
  Összesen: 2 szállás      Megjelenítve: 2 szállás

  Search for Vacation Rentals