Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

  Search for Tour

   Városfelfedező séta – kvízjáték Nyíregyháza
   890 Ft-tól

   Városfelfedező séta – kvízjáték Nyíregyháza

   Nyíregyháza, Országzászló tér
   Azonosító: 1034
   Időtartam: 1,5-2 óra

   Fedezzétek fel Nyíregyháza belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

   Cinemaqua Film és Naturpark

   4600 Kisvárda, Andy Vajna utca 1.
   Azonosító: 1426

   Ha igazán extrém kirándulást szeretnétek, Kisvárdát válasszátok úticélul. Múlt, jelen és jövő érdekességei egyaránt megmutatkoznak előttetek. A Cinemaqua Film és Naturpark garantálja a felejthetetlen élményt.

   Cool-túra városfelfedező kvízjáték Nyíregyháza
   890 Ft-tól

   Cool-túra városfelfedező kvízjáték Nyíregyháza

   Nyíregháza, Országzászló tér
   Azonosító: 1032
   Időtartam: 1,5 óra

   Járjátok be egy kényelmes sétával Nyíregyháza történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

   Kisvárdai vár Kisvárda

   4600 Kisvárda, Városmajor út. Várkert
   Azonosító: 9225

   Kisvárdán az első földvárat Kr. e. XII. században emelte a bronzkori kultúra itt élő népe, amit az erre járó népek rendszeresen használtak. A honfoglaló magyarság 895-ben telepedett meg e térségben, ahol a települést a várról Warda, Warada néven nevezték el.

   Nyíregyházi Állatpark

   Nyíregyháza-Sóstófürdő, Sóstói út , hrsz: 15010/2
   Azonosító: 1164

   A parkot a legek állatkertjének is nevezik, ahol a 30 hektáros tölgyerdőben élő 5000 állat, természeteshez közeli kifutóban látható. Ahol csak lehet, a rácsok helyett, csupán szárazárok vagy vizesárok választja el a vendégeket az állatoktól, hogy aki ide betér, valóban úgy érezze, vadregényes tájakon kalandozik. Az egyedülálló gyűjtemény sok érdekességet tartalmaz, mind azok számára, akik fogékonyak a ritkaságokra. A Nyíregyházi Állatpark, 2015-ben elnyerte az Európa legjobb állatkertje címet, az 500.000 látogató alatti kategóriában, 2017-ben pedig az Év Turisztikai Attrakciója lett, elsősorban azért mert az állatok jelentős része különleges környezetben látható

  Összesen: 5 program      Megjelenítve: 5 program

  Search for Activity

   1235-ös Turistaház, ifjúsági szállás Nyíregyháza
   3.500 Ft-tól

   1235-ös Turistaház, ifjúsági szállás Nyíregyháza

   Nyíregyháza Sóstófürdő
   Azonosító: 1235
   Befogadóképesség : 150
   Az ifjúsági szállás Nyíregyházán, Sóstófürdő központjában, közvetlenül a Múzeumfalu mellett fekszik. Minden sóstói látványosság 5-10 perc sétával elérhető.
   1398-as Apartmanház Levelek
   4.750 Ft-tól

   1398-as Apartmanház Levelek

   Levelek
   Azonosító: 1398
   Befogadóképesség : 32
   Levelek ősrégi magyar település Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében. Nyíregyházától 22 km-re fekszik a 41-es főút mentén, Nyíregyháza és Vásárosnamény között. A település jól működő tömegközlekedéssel rendelkezik, könnyen megközelíthető vasúton és országúton egyaránt. Centrum jellegéből adódóan ideális kiindulópontja a Nyírség felfedezésének. Lehetőség van SUP-olásra, vízibiciklizésre, kalandparkozásra, szalonnasütésre és bográcsolásra illetve kerékpárral bejárni a környéket. A horgászoknak valódi horgászparadicsom helyszíneként is szolgál a Leveleki-víztározó.
   1299-es Hotel Nyíregyháza
   6.500 Ft-tól

   1299-es Hotel Nyíregyháza

   Nyíregyháza
   Azonosító: 1299
   Befogadóképesség : 45
   A nyíregyházi Hotel a Sóstógyógyfürdő csendes környezetében található. A vasútállomás és a buszmegálló egyaránt 500 méterre van a szálláshelytől. Számos látványosság 300 méteren belül elérhető.
   1397-es Kemping Rakamaz
   7.200 Ft-tól

   1397-es Kemping Rakamaz

   Níregyháza
   Azonosító: 1397
   Befogadóképesség : 36
   Miskolc 47 km-re, Nyíregyháza pedig 28 km-re fekszik a Kemping Tokaj szállásától. A legközelebbi repülőtér a 71 km-re lévő debreceni nemzetközi repülőtér.
   1396-os Hotel Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő
   8.335 Ft-tól

   1396-os Hotel Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő

   Nyíregyháza
   Azonosító: 1396
   Befogadóképesség : 100
   A szálloda Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn található, Nyíregyházától 7 km, Debrecentől 60 km, Budapesttől 250 km, Miskolctól 125 km távolságra. Személygépkocsival Budapest felől az M3-as autópályán kell haladni Nyíregyházáig. Az autópályáról a Nyíregyháza Centrum kijáratnál kell letérni, és a Sóstógyógyfürdő táblát követve jutnak el a vendégek a szállodáig. A nyíregyházi vasútállomásról, illetve az autóbusz állomásról a 8-as jelzésű autóbusszal lehet Sóstógyógyfürdőre eljutni (az autóbusz a vasútállomással szemben található megállóhelyről indul). A vasútállomás és az autóbusz állomás egymástól 250 méter távolságra található. A buszról a Krúdy Vigadó megállónál kell leszállni. Buszjegyek a forgalmi irodában, illetve az autóbusz vezetőnél is válthatóak.
  Összesen: 5 szállás      Megjelenítve: 5 szállás

  Search for Vacation Rentals