Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

  Search for Tour

   Feketeszakáll Élménypark mely kincset érő élményt ad!

   Tiszalök, Feketeszakáll Élménypark és Strand, Hrsz:0537, Hungary
   Azonosító: 1470

   Egy, az Észak-alföldi régió csodás természeti adottságaival körbe ölelt élménypark egyedülálló szolgáltatásokkal. Itt nem fogsz unatkozni, nálunk
   mindenki megtalálja a számára legideálisabb programot. Létesítményünk évek óta az egyik legkedveltebb úticél, legyen szóosztálykirándulásról, csapatépítőről vagy céges rendezvényről. A több, mint hat hektáron elterülő komplexumban rendezett környezet, extrém parkok, túrák, homokos vízpart és finom ételek várják a kikapcsolódni vágyókat.

   Osztálykirándulás a Sóstói Múzeumfaluban

   Osztálykirándulás a Sóstói Múzeumfaluban

   Sóstói Múzeumfalu
   Azonosító: 1459

   Sóstói Múzeumfalu, ahol élmény a hagyomány! Nálunk bármilyen korosztály érdekességet, élményt talál, rácsodálkozhatnak, hogy elődeink hogyan éltek, mivel foglalkoztak.

   Egy város-egy család története

   Egy város-egy család története

   4400 Nyíregyháza, Bessenyei tér 15.
   Azonosító: 1463

   Digitális, interaktív eszközökkel segíti a játékos tanulást a Kállay család és Nyíregyháza várostörténeti anyagának elsajátításában.

   Netkvíz
   1.950 Ft-tól

   Netkvíz

   Azonosító: 1429
   Időtartam: 1 óra

   Kvízjáték másképp!

   Interaktív mobilapplikációs kvízjátékunk már digitális felületen is elérhető!

   A különféle témakörökben feltett kérdések megválaszolására semmi másra, csupán egy okostelefonra (vagy tabletre), és persze a gyorsaságon kívül együtt gondolkodásra lesz szükségetek! A Netkvízt egyének, vagy csapatépítő jelleggel kisebb, egy okostelefon köré összegyűlő, 2 – 5 fős csapatok is játszhatják.

   Cinemaqua Film és Naturpark

   4600 Kisvárda, Andy Vajna utca 1.
   Azonosító: 1426

   Ha igazán extrém kirándulást szeretnétek, Kisvárdát válasszátok úticélul. Múlt, jelen és jövő érdekességei egyaránt megmutatkoznak előttetek. A Cinemaqua Film és Naturpark garantálja a felejthetetlen élményt.

  Összesen: 6 program      Megjelenítve: 6 program

  Search for Activity

   1235-ös Turistaház, ifjúsági szállás Nyíregyháza
   4.400 Ft-tól

   1235-ös Turistaház, ifjúsági szállás Nyíregyháza

   Nyíregyháza Sóstófürdő
   Azonosító: 1235
   Befogadóképesség : 150
   Az ifjúsági szállás Nyíregyházán, Sóstófürdő központjában, közvetlenül a Múzeumfalu mellett fekszik. Minden sóstói látványosság 5-10 perc sétával elérhető.
   1398-as Apartmanház Levelek
   4.750 Ft-tól

   1398-as Apartmanház Levelek

   Levelek
   Azonosító: 1398
   Befogadóképesség : 32
   Levelek ősrégi magyar település Szabolcs- Szatmár- Bereg megyében. Nyíregyházától 22 km-re fekszik a 41-es főút mentén, Nyíregyháza és Vásárosnamény között. A település jól működő tömegközlekedéssel rendelkezik, könnyen megközelíthető vasúton és országúton egyaránt. Centrum jellegéből adódóan ideális kiindulópontja a Nyírség felfedezésének. Lehetőség van SUP-olásra, vízibiciklizésre, kalandparkozásra, szalonnasütésre és bográcsolásra illetve kerékpárral bejárni a környéket. A horgászoknak valódi horgászparadicsom helyszíneként is szolgál a Leveleki-víztározó.
   1489-es Kemping és Ifjúsági Tábor Nagyhódos
   5.500 Ft-tól

   1489-es Kemping és Ifjúsági Tábor Nagyhódos

   Nagyhódos
   Azonosító: 1489
   Befogadóképesség : 55
    Szálláshely típusa Kemping és Ifjúsági Tábor Befogadóképessége 54 fő (+1 fővel pótágyazható) Szobák A táborhely közös használatú konyhával rendelkezik, ami teljesen felszerelt minden szükséges konyhai eszközzel. Több hűtő is található itt. A táborhelyen belül kiépített bográcshely is van. – 4 db 7 személyes faház (3 db emeletes ágy és 1 db egyszemélyes ágy), faházanként privát […]
   1397-es Kemping Rakamaz
   7.200 Ft-tól

   1397-es Kemping Rakamaz

   Níregyháza
   Azonosító: 1397
   Befogadóképesség : 36
   Miskolc 47 km-re, Nyíregyháza pedig 28 km-re fekszik a Kemping Tokaj szállásától. A legközelebbi repülőtér a 71 km-re lévő debreceni nemzetközi repülőtér.
   1396-os Hotel Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő
   8.335 Ft-tól

   1396-os Hotel Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő

   Nyíregyháza
   Azonosító: 1396
   Befogadóképesség : 100
   A szálloda Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn található, Nyíregyházától 7 km, Debrecentől 60 km, Budapesttől 250 km, Miskolctól 125 km távolságra. Személygépkocsival Budapest felől az M3-as autópályán kell haladni Nyíregyházáig. Az autópályáról a Nyíregyháza Centrum kijáratnál kell letérni, és a Sóstógyógyfürdő táblát követve jutnak el a vendégek a szállodáig. A nyíregyházi vasútállomásról, illetve az autóbusz állomásról a 8-as jelzésű autóbusszal lehet Sóstógyógyfürdőre eljutni (az autóbusz a vasútállomással szemben található megállóhelyről indul). A vasútállomás és az autóbusz állomás egymástól 250 méter távolságra található. A buszról a Krúdy Vigadó megállónál kell leszállni. Buszjegyek a forgalmi irodában, illetve az autóbusz vezetőnél is válthatóak.
  Összesen: 6 szállás      Megjelenítve: 6 szállás

  Search for Vacation Rentals