Tolna megye

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

  Search for Tour

   Meseház és Mítoszgaléria Fadd Dombori

   7133 Fadd Dombori, Templom u. 13.
   Azonosító: 8993

   A Meseházban a magyar népmesei hangulatot árasztó népi naiv festmények, paraszt-ikonok, fa- és agyagszobrok tekinthetők meg.

   Gemenci Erdei Vasút Pörböly

   7142 Pörböly, Bajai út 100.
   Azonosító: 9220

   Az erdei vasút kiinduló állomása Pörbölyön, az Ökoturisztikai Központban található. Másik végpontja a Szekszárdtól 6 km-re lévő Bárányfok. A Gemenci erdőben a vasúti pálya több szakaszban épült.

   Simontornyai Vár

   7081 Simontornya, Vár tér 10.
   Azonosító: 1156

   A simontornyai vár remek kirándulási célpont osztályoknak. A tárlatvezetéssel vagy múzeumpedagógiai foglalkozással egybekötött látogatás során élményeket és különféle történelmi, művészettörténeti ismereteket szerezhetnek a csoportok. Összeköthető az ozorai, valamint a dunaföldvári várak látogatásával, de közel van a dégi Festetics-kastély is. A túrázást kedvelőknek a szomszédos kisszékelyi Négyszögletű Kerek Erdő tanösvény könnyen megközelíthető. Közel van továbbá a Tamási Vadaspark és a Tamási termálfürdő is. Május közepén tartjuk a VÁR NAP-ját, amikor reggeltől estig középkori hangulatú programokkal, harci bemutatókkal, várostrommal, középkori zenével, tánccal várjuk a látogatókat.

  Összesen: 3 program      Megjelenítve: 3 program

  Search for Activity

   5658-as Ifjúsági tábor Alsónána
   4.410 Ft-tól

   5658-as Ifjúsági tábor Alsónána

   Azonosító: 5658
   Befogadóképesség : 40
   Az alsónánai ifjúsági tábor sárköz szélén, a Duna-Dráva Nemzeti Park és a 60 hektáros Szálkai-tó között működik, a falu szélén, egy erdővel szegélyezett völgyben. A buszmegálló 200 m-re, a vasútállomás 2 km-re található.
   8964-es Ifjúsági szálló Izmény
   8.900 Ft-tól

   8964-es Ifjúsági szálló Izmény

   Izmény
   Azonosító: 8964
   Befogadóképesség : 80
   Az Ifjúsági szálló Izményben, a Mecsek hegyháti részének lábánál fekszik, Pécstől 45 km-re. Izmény lankás domboldalai, hangulatos tavacskái remek környezetet biztosítanak a táj megismerésére. A zsáktelepülés nyugodt hátteret jelent a kirándulók részére.
  Összesen: 2 szállás      Megjelenítve: 2 szállás

  Search for Vacation Rentals