Balatonföldvár

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

  Search for Tour

   Íjászok viadala Balatonföldvár
   2.980 Ft-tól

   Íjászok viadala Balatonföldvár

   Balatonföldvár
   Azonosító: 9740
   Időtartam: 1 óra

   Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

   Balatoni hajózás

   Balatoni hajózás

   Balaton, kikötők
   Azonosító: 9747

   A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat az élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! Ne feledje: Az élményhez HAJÓ visz!

   Soft-csúzlis kalandjáték Balatonföldvár
   890 Ft-tól

   Soft-csúzlis kalandjáték Balatonföldvár

   Balatonföldvár, Galamb-sziget
   Azonosító: 1048
   Időtartam: 1 óra

   A 2021/2022-es tanévben a program nem elérhető.

   A “Soft-Csúzlis” kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.

   Lézerharc Balatonföldvár
   2.980 Ft-tól

   Lézerharc Balatonföldvár

   Balatonföldvár, Hungary
   Azonosító: 1368
   Időtartam: 1 óra

   Kevesen lehetnek, akik még ne bújtak volna bele legalább egy számítógépes játékhős virtuális bőrébe és ne lődöztek volna halomra ilyen-olyan játékszintű és garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Itt az ideje az igazi harcnak, bújj végre vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe lézer fegyvert. Mutasd meg társaidnak és legfőképpen ellenfeleidnek, hogy miből faragtak, az aritmetika galaktikus ködében elvesző bináris számrendszerből, vagy kemény fából. Próbáljátok ki a lézerharcot Balatonföldváron!

   Vakfoci Balatonföldvár
   2.980 Ft-tól

   Vakfoci Balatonföldvár

   Balatonföldvár
   Azonosító: 1402
   Időtartam: 1 óra

   Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

  Összesen: 9 program      Megjelenítve: 9 program

  Search for Activity

  There are no available rentals for this location, time and/or date you selected.

   Search for Vacation Rentals