Orfű

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
Összesen: 3 két napos kirándulás      Megjelenítve: 3 két napos kirándulás

Search for Tour

  Íjászok viadala Orfű
  2.980 Ft-tól

  Íjászok viadala Orfű

  Orfű, Fenyves sor
  Azonosító: 1115
  Időtartam: 1 óra

  Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

  Sárkányhajózás Orfű
  1.240 Ft-tól

  Sárkányhajózás Orfű

  Orfű, Fenyves sor, Hungary
  Azonosító: 1116
  Időtartam: 1-1,5 óra

  Magyar, mennydörgő sárkányaink még nincsenek, de háborgó vízen is stabilan szárnyalók annál többen! Próbáljátok ki a sárkányhajózás csapatépítő élményét Orfűn!

  Orfűi Kemencés Udvar és Tájház Orfű

  7677 Orfű, Széchenyi tér 13.
  Azonosító: 9595

  A Muskátli Vendéglő mellett lévő Kemencés Udvarban, az ország különböző tájegységeinek kemencéit és a kemencében való sütés-főzés eszközeit, edényeit láthatják. A Tájházban a Mecsek-hegyhát mutatkozik be. A berendezési és használati tárgyak mellett, egy Interaktív Medvehagyma-szobába csöppennek. Itt mindent megtudhatnak, amit a növényről tudni kell. Szezononként változó szabad téri kiállításunk is van.

  Kickbike-os gördülés Orfű völgyében
  3.500 Ft-tól

  Kickbike-os gördülés Orfű völgyében

  Orfű, Árnyas út
  Azonosító: 1117
  Időtartam: ide írd be az időtartamot

  Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Orfű csodálatos természeti látványosságait/értékeit. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel.

  Szabaduló szoba
  930 Ft-tól

  Szabaduló szoba Orfű

  Orfű, kitelepüléssel a csoport szálláshelyére
  Azonosító: 1118
  Időtartam: 1 óra

  Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek – az egy cél érdekében való – összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik. A szabadulós játékkal a csoport szálláshelyére települünk ki. A játékot már 5. osztályos kortól ajánljuk.

Összesen: 11 program      Megjelenítve: 11 program

Search for Activity

  88-as Kemping Orfű
  2.000 Ft-tól

  88-as Kemping Orfű

  Orfű
  Azonosító: 88
  Befogadóképesség : 87
  A kemping Orfűn, a Pécsi-tó fölötti domboldalon, egy 7 hektáros területen, fontos túraútvonalak közelében fekszik, alig 50 méterre az új Orfű Aquaparktól. A buszmegálló a kempingtől mindössze 10-15 perc gyalogosan, főszezonban pedig közvetlenül a kemping előtt áll meg a busz. A faluközpont gyalog kb. 15 perc sétával elérhető.
  1327-es Ifjúsági szálló Orfű
  3.500 Ft-tól

  1327-es Ifjúsági szálló Orfű

  Orfű
  Azonosító: 1327
  Befogadóképesség : 86
  A szállás a központban a buszmegállótól 50 méterre helyezkedik el. 100 méteren belül bolt, étterem, orvosi rendelő és Ökoturisztikai Látogató Központ található. Az Aquapark 400 méterre, a Malom skanzen 1.000 méterre található.
  5721-es Vendégház Orfű
  3.500 Ft-tól

  5721-es Vendégház Orfű

  Orfű
  Azonosító: 5721
  Befogadóképesség : 76 fő
  A vendégház Orfűn, a Pécsi-tó gátjától 100 méterre helyezkedik el. A távolsági busz megállója közvetlenül a szálláshely előtt található, így a tömegközlekedéssel érkező csoportoknak szinte nem is kell gyalogolniuk. A központ 2 km-re van.
  3053-as Diákszállás Orfű
  3.800 Ft-tól

  3053-as Diákszállás Orfű

  Orfű
  Azonosító: 3053
  Befogadóképesség : 75
  A családi vállalkozásban működő diákszállás Orfűn, Pécstől 15 km-re, csodálatos, festői szépségű mecseki völgyben létesített 4 tóból álló tórendszer szomszédságában található. A szálláshelyet kiemelten ajánljuk osztálykiránduló, természetjáró, erdei iskolás, táborozó csoportoknak. A buszmegálló 100 méterre, a szabad strand 200 méterre található.
  9550-es Vendégház Orfű
  4.000 Ft-tól

  9550-es Vendégház Orfű

  Orfű
  Azonosító: 9550
  Befogadóképesség : 24
  A vendégház Orfűn, közvetlen a falu elején, a Kis-tótól 300 méterre található. A távolsági busz megállója közvetlenül a szálláshely előtt van.
Összesen: 9 szállás      Megjelenítve: 9 szállás

Search for Vacation Rentals