Kecskemét

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
Összesen: 4 két napos kirándulás      Megjelenítve: 4 két napos kirándulás

Search for Tour

  Íjászok viadala
  2.980 Ft-tól

  Íjászok viadala Kecskemét

  Kecskemét
  Azonosító: 9712
  Időtartam: 1 óra

  Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

  Városfelfedező séta – kvízjáték Kecskemét
  890 Ft-tól

  Városfelfedező séta – kvízjáték Kecskemét

  Kecskemét, Szabadság tér
  Azonosító: 1041
  Időtartam: 1,5-2 óra

  Fedezzétek fel Kecskemét belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

  Kecskeméti Planetárium Kecskemét

  6000 Kecskemét, Lánchíd u. 18/A.
  Azonosító: 2505

  A Kecskeméti Planetárium felejthetetlen csillagászati élményt nyújt minden korosztálynak. Kivetíthető az Egyenlítőtől az Északi Sarkig bármely földrajzi szélességről látható csillagos égbolt, szemléltetvén a Föld forgásának különböző látványát.

  Buborékfoci Kecskemét
  2.980 Ft-tól

  Buborékfoci Kecskemét

  Kecskemét
  Azonosító: 9697
  Időtartam: 1 óra

  Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

  Túrautak a Kiskunsági Nemzeti Parkban Kecskemét

  6000 Kecskemét, Liszt Ferenc u. 19.
  Azonosító: 5896

  A Kiskunsági Nemzeti Parkot az a cél vezérli, hogy mindazok, akik felkeresik a Duna-Tisza közének féltve őrzött tájait, a természetben történő élményszerzésen keresztül megerősödjenek a természet szeretetében és tiszteletében.
  A Park változatos oktatási, ismeretterjesztési, turisztikai és szabadidős lehetőségeket kínál a látogatók részére, ugyanakkor a védett területeken megfelelő feltételeket és kereteket biztosít a természetjárás, a túrázás, a lovaglás hódolóinak és a pihenni vágyóknak.

Összesen: 11 program      Megjelenítve: 11 program

Search for Activity

  5334-es Hotel Kecskemét
  6.290 Ft-tól

  5334-es Hotel Kecskemét

  Kecskemét
  Azonosító: 5334
  Befogadóképesség : 110
  A szálloda Kecskeméten a frekventált Izsáki út mellett található, kb. 2500 méterre az M5-ös autópálya lehajtótól. A hotel a városközponttól kb. 2 km-re, a vasútállomástól kb. 3 km-re van, de egy busszal megközelíthető. A buszmegálló közvetlenül a szálloda mellett van.
Összesen: 1 szállás      Megjelenítve: 1 szállás

Search for Vacation Rentals