Bács-Kiskun megye

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
Összesen: 4 két napos kirándulás      Megjelenítve: 4 két napos kirándulás

Search for Tour

  Íjászok viadala
  2.980 Ft-tól

  Íjászok viadala Kecskemét

  Kecskemét
  Azonosító: 9712
  Időtartam: 1 óra

  Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

  Vincze Lovarda Bócsa

  6235 Bócsa, IV. körzet 55.
  Azonosító: 1506

  A Vincze Lovarda (Zöldhalompuszta) a Kiskunsági Nemzeti Park területén helyezkedik el, közel 30 hektáron, Bócsán. Lovardánk színes, változatos, minden korosztályt megmozgató lovas programot ajánl az idelátogatóknak.

  Bugac Puszta – Karikás Csárda Bugac

  6114 Bugac, Nagybugac 135.
  Azonosító: 9258

  A Kiskunsági Nemzeti Park egyik legismertebb és legnagyobb részterülete Bugacpuszta. A pusztán tartalmas és felejthetetlen osztálykirándulás részesei lehetnek a tanulók a legkisebbektől a végzősökig. Nálunk felszabadultan élvezhetik a természet szépségeit, miközben megismerhetik az őshonos növényzetet és állatvilágot.

  Városfelfedező séta – kvízjáték Kecskemét
  890 Ft-tól

  Városfelfedező séta – kvízjáték Kecskemét

  Kecskemét, Szabadság tér
  Azonosító: 1041
  Időtartam: 1,5-2 óra

  Fedezzétek fel Kecskemét belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

  Kecskeméti Planetárium Kecskemét

  6000 Kecskemét, Lánchíd u. 18/A.
  Azonosító: 2505

  A Kecskeméti Planetárium felejthetetlen csillagászati élményt nyújt minden korosztálynak. Kivetíthető az Egyenlítőtől az Északi Sarkig bármely földrajzi szélességről látható csillagos égbolt, szemléltetvén a Föld forgásának különböző látványát.

Összesen: 15 program      Megjelenítve: 12 program

Search for Activity

  8946-os Lovastanya Jánoshalma
  2.500 Ft-tól

  8946-os Lovastanya Jánoshalma

  Jánoshalma
  Azonosító: 8946
  Befogadóképesség : 69
  A lovastanya Jánoshalmától 3 km-re, a hajósi úton, a Gemenci Erdő és a Kiskunsági Nemzeti Park találkozásánál terül el, ahol több száz hektár erdő várja a kirándulni vágyó vendégeket. A vasútállomás 4 km-re található.
  1165-ös Közösségi szálláshely és Apartman Baja
  3.000 Ft-tól

  1165-ös Közösségi szálláshely és Apartman Baja

  Baja
  Azonosító: 1165
  Befogadóképesség : 75
  A szálláshely a belváros szívében helyezkedik el, ,,egy" lépésre a belvárosi látványosságoktól. A vasútállomás és a távolsági buszmegálló 5-8 perces sétával megközelíthető. A családi szobák Baja legszebb terére néznek.
  1334-es Ifjúsági szálló Kiskunfélegyháza
  3.000 Ft-tól

  1334-es Ifjúsági szálló Kiskunfélegyháza

  Kiskunfélegyháza, Hungary
  Azonosító: 1334
  Befogadóképesség : 30
  Az ifjúsági szálló Kiskunfélegyháza külterületén található, a várostól kb. 10 km-re Tiszaalpár felé. Vasúttal és busszal is megközelíthető, mindkét megálló kb. 200 méterre van a szálláshelytől.
  1191-es Ifjúsági Szálló és Kemping Baja
  3.300 Ft-tól

  1191-es Ifjúsági Szálló és Kemping Baja

  Baja
  Azonosító: 1191
  Befogadóképesség : 110
  A bajai Ifjúsági szálló a város központjától 5 perces sétával, a buszmegállótól és vasútállomástól 15-20 perces sétával közelíthető meg. Az Ifjúsági Szálló Baja szívében a Sugovica folyó partján fekszik, a helyi nevezetességek közvetlen közelében. A látványosságok gyalogosan egy órás belvárosi sétával megtekinthetők. A Petőfi-szigeten sportlétesítmények, felnőtt játszótér, kalandpark, csúszkapálya és kerékpárkölcsönző üzemel. A szomszédos Nagy Pandúr-szigeten Ökopark és kilátó, továbbá a Gemenci erdőt bemutató tanösvény és kerékpárút található.
  5334-es Hotel Kecskemét
  6.290 Ft-tól

  5334-es Hotel Kecskemét

  Kecskemét
  Azonosító: 5334
  Befogadóképesség : 110
  A szálloda Kecskeméten a frekventált Izsáki út mellett található, kb. 2500 méterre az M5-ös autópálya lehajtótól. A hotel a városközponttól kb. 2 km-re, a vasútállomástól kb. 3 km-re van, de egy busszal megközelíthető. A buszmegálló közvetlenül a szálloda mellett van.
Összesen: 5 szállás      Megjelenítve: 5 szállás

Search for Vacation Rentals