Budapest és Környéke

Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
My Location Fullscreen
  Budapesti egynapos osztálykirándulás városligeti felfedező sétával
  2.730 Ft-tól

  Budapesti egynapos osztálykirándulás városligeti felfedező sétával

  A programcsomag csak budavári városfelfedező sétával érhető el az áraknál feltüntetett linken Szállás nélkül Buborékfoci Élménylabor Hősök tere felfedező Íjászok viadala Lézerharc Soft-csúzlis kalandjáték Vakfoci Városliget felfedező
  Azonosító: T-1251
  Időtartam: 4,5-7 óra
  Szentendrei egynapos osztálykirándulás városfelfedező sétával
  2.990 Ft-tól

  Szentendrei egynapos osztálykirándulás városfelfedező sétával

  Szentendre, Bükkös patak Szállás nélkül Buborékfoci Élménylabor Íjászok viadala Kovács Margit Múzeum múltfürkész kvízjátékkal Lézerharc Soft-csúzlis kalandjáték Vakfoci Városfelfedező kvízjáték
  Azonosító: T-1390
  Időtartam: 5-7,5 óra
  Budapesti egynapos osztálykirándulás kickbike-os városnézéssel
  4.480 Ft-tól

  Budapesti egynapos osztálykirándulás kickbike-os városnézéssel

  A programcsomag csak városfelfedező sétával érhető el az áraknál feltüntetett linken Szállás nélkül Buborékfoci Élménylabor Hadtörténeti Múzeum Múltfürkész kvízjátékkal Íjászok viadala Kickbike-os városnézés Lézerharc Soft-csúzlis kalandjáték Vakfoci
  Azonosító: T-1386
  Időtartam: 5-8 óra
  Szentendrei egynapos osztálykirándulás kickbike-os városnézéssel
  4.480 Ft-tól

  Szentendrei egynapos osztálykirándulás kickbike-os városnézéssel

  A programcsomag csak városfelfedező sétával érhető el az áraknál feltüntetett linken Szállás nélkül Buborékfoci Élménylabor Íjászok viadala Kickbike-os városnézés Kovács Margit Múzeum múltfürkész kvízjátékkal Soft-csúzlis kalandjáték Vakfoci
  Azonosító: T-1352
  Időtartam: 5-7,5 óra
Összesen: 12 két napos kirándulás      Megjelenítve: 12 két napos kirándulás

Search for Tour

  Íjászok viadala Visegrád
  3.290 Ft-tól

  Íjászok viadala Visegrád

  Visegrád
  Azonosító: 9731
  Időtartam: 1 óra

  Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

  Válj művésszé Liszt Ferenccel!

  Válj művésszé Liszt Ferenccel!

  1064 Budapest, Vörösmarty u. 35.
  Azonosító: 1450

  A Liszt Ferenc Emlékmúzeum múzeumpedagógiai programjai során nemcsak ingyenes tárlatvezetésre van lehetőség a múzeumban, hanem különböző, zenei-kulturális témájú múzeumpedagógia foglalkozások igénybevételére is. A diákok megismerkedhetnek a híres magyar zeneszerző életével, munkásságával, korával, a 19. századdal, de zenei-ritmikus foglalkozások is megtalálhatók kínálatunkban. Minden esetben a csoportra szabjuk a foglalkozást, igény esetén saját ötletet is megvalósíthatunk.

  Buborékfoci Visegrád
  3.290 Ft-tól

  Buborékfoci Visegrád

  Visegrád
  Azonosító: 1171
  Időtartam: 1 óra

  Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

  Városfelfedező séta – kvízjáték Szentendre
  990 Ft-tól

  Városfelfedező séta – kvízjáték Szentendre

  Szentendre, Szabadság tér
  Azonosító: 9421
  Időtartam: 1,5-2 óra

  Fedezzétek fel Szentendre belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

  Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás

  Nagykőrösi egynapos osztálykirándulás

  Nagykőrös, Ceglédi Way 19
  Azonosító: 1432

  Osztálykirándulás? Akkor irány Nagykőrös!

  Az ország szívében Arany János városa sok szeretettel várja az általános és középiskolás osztályokat. Számos lehetőséget biztosítunk a minőségi idő eltöltésére: lovaskocsikázás, múzeumi tárlatvezetés, Hagyományőrző Játékbirodalom, belvárosi idegenvezetés, templom- és toronylátogatás (62,5 m), orgonabemutató.

Összesen: 36 program      Megjelenítve: 12 program

Search for Activity

  9619-es Ifjúsági szálló Katalinpuszta-Szendehely
  4.000 Ft-tól

  9619-es Ifjúsági szálló Katalinpuszta-Szendehely

  Katalinpuszta-Szendehely
  Azonosító: 9619
  Befogadóképesség : 83
  Az ifjúsági szálló Katalinpusztán helyezkedik el, Budapesttől 40 kilométerre, kiváló közlekedéssel és egyéni megközelítési lehetőséggel. A szálláshely a katalinpusztai buszmegállótól 5 perc sétával érhető el, a Gyadai-tanösvény pedig 10-15 perc sétával. A tábor kiválóan alkalmas a legkisebb óvodai korosztálytól a felnőttekig lefoglalni és tartalmas programokkal ellátni az ide látogatókat legyen szó egynapos kirándulásról a több hetes edzőtáborozásig.
  1203-as jurtaszállás Dobogókő
  4.000 Ft-tól

  1203-as jurtaszállás Dobogókő

  Dobogókő
  Azonosító: 1203
  Befogadóképesség : 63
  A jurta szállás Dobogókőn található, a buszmegállótól 550 m-re, a Zsindelyes Vendégház és a sípálya közvetlen szomszédságában.
  5787-es Szabadidőpark Dunabogdány
  4.100 Ft-tól

  5787-es Szabadidőpark Dunabogdány

  Dunabogdány
  Azonosító: 5787
  Befogadóképesség : 60
  A szabadidőpark Dunabogdányban található, mely a Kis-Duna jobb partján, majdnem a Szentendrei-sziget északi csúcsával szemben helyezkedik el a Csódi-hegy 280 méteres csúcsa alatt. Távolsága Budapesttől és Esztergomtól egyaránt kb. 35 km. A legközelebbi város, Szentendre 15 km-re délre található. Dunabogdány szomszéd települései a történelmi múltú Visegrád és a szigetre is átnyúló Tahitótfalu. A szabadidőpark a 11-es úton Tahitótfalu és Dunabogdány között, helyközi buszmegállótól 200 méterre helyezkedik el.
  5829-es Ifjúsági tábor Zebegény
  4.200 Ft-tól

  5829-es Ifjúsági tábor Zebegény

  Zebegény
  Azonosító: 5829
  Befogadóképesség : 46
  Az ifjúsági tábor Zebegényen található. A festői szépségű falu az ország északi határánál, a vén folyó legszebb szakaszánál, a Dunakanyarban fekszik. A tábor osztálykirándulások, szaktáborok, erdei iskolák és vándortáborok szervezéséhez kiválóan alkalmas. A központ 10 perces sétával elérhető.
  9449-es Hostel Budapest
  4.490 Ft-tól

  9449-es Hostel Budapest

  Budapest VII. kerület Vonattal ingyenesen elérhető!
  Azonosító: 9449
  Befogadóképesség : 90
  Az ifjúsági szálló Budapest központjában, a 4-es, 6-os villamos útvonala mellett fekszik, közelben több metró megálló található, minden pályaudvarról maximum 10 perc alatt elérhető. Budapest több látnivalóját gyalogosan percek alatt felkereshetik.
Összesen: 14 szállás      Megjelenítve: 12 szállás

Search for Vacation Rentals