Élmény osztálykirándulásokat szervezünk országszerte, elérhető áron!

A tavalyi évben több, mint 1500 csoport, azaz több, mint 60.000 diák kirándult velünk. Az élmény osztálykirándulás fogalmát 2014-ben alkottuk meg azzal a céllal, hogy olyan kirándulásokat szervezzünk a magyarországi, valamint határon túl élő magyar diákok számára, amely örök emlékként fog rögzülni bennük. Az osztálykirándulás egyik legfőbb célja, hogy a gyerekek évvégén valóban ki tudjanak szakadni az iskolapadból és önfeledten tudják búcsúztatni a tanévet. Többek között ennek a célnak szeretnénk mi minden alkalommal eleget tenni.

Pár gondolattal szeretnénk bővebben kifejteni, hogy miért is lehet értékes számodra az Osztálykirándulás.hu szolgáltatása. 🙂

Mind a pedagógusok, mind pedig a szülők részéről fő szempont egy kirándulás szervezése során az árak meghatározása. A legtöbb esetben a cél nem kizárólag az, hogy a diákok a legolcsóbb programokon vegyenek részt, hanem az, hogy a kifizetett összeg mellé minőségi szolgáltatás társuljon. Ezt a szempontot figyelembe véve bizton állíthatjuk, hogy országszerte nálunk találod a legkedvezőbb árakat, ha osztálykirándulás szervezésről van szó. Ez többek között annak köszönhető, hogy hatalmas méretű saját eszközparkkal rendelkezünk. Ennek köszönhetően, amikor valaki megrendeli a szolgáltatásunkat, nekünk nem szükséges további szabadidős eszközöket bérelnünk, hiszen a saját tulajdonunkban van több száz buborékfoci, kickbike, bicikli, íjászok viadala szett (stb…) és még egy ZIL 131 típusú katonai csapatszállító teherautó is.

Az ár kérdésénél maradva, több esetben is probléma lehet a pénz visszatérítése abban az esetben, ha a szolgáltatón és a megrendelő csoporton kívül álló okok miatt marad el a program. Éppen erre az esetre találtuk ki pénzvisszafizetési garanciánkat, amit szerződésünk garantál! A pénzvisszafizetési garancia például abban az esetben vehető igénybe, amikor a zord időjárás a gátja egy olyan kültéri program megtartásának, amelynek nincsen beltéri alternatívája.

Az említett 3 feltétel (kedvező árak, visszafizetési garancia, saját eszközök) beiktatásával mind a szülők, mind pedig a tanárok részére egy biztonságos, átlátható és reális pénzügyi keretrendszert hoztunk létre. Tertmészetesen a pénz nem lehet az egyetlen szempont egy osztálykirándulás megszervezésénél, ezzel mi is tisztában vagyunk.

Egy pedagógus számára rengeteg felelősséggel jár egy kirándulás megszervezése, lebonyolítása. Jellemzően 20-40 gyermek biztonságos és tartalmas, élményeket adó kirándulásáért kell felelniük a tanároknak úgy, hogy közben aggódásukkal ne rontsák el a jó hangulatot. Lehetetlennek tűnik igaz? Szinte az is! De számos pedagógus képes rá, sőt mi több, szeretettel, szívből csinálják.

Az aggodalom mértékének csökkentésében is segítő kezet tudunk nyújtani, hiszen kirándulás csomagjaink garantálják az osztály egész napos elfoglaltságát. Az egész napos aktív kikapcsolódás további előnye, hogy estére a diákok többsége már annyira kimerül, hogy a hajnalig való ébrenlét, de még az éjszakai fogmosás is egyenesen képtelenség lesz a számukra.

Akár több napon keresztül is képesekek vagyunk szabadidős programjainkkal úgy lekötni a gyerekeket, hogy csak “flow”, illetve felhőtlen boldogság-élményt adó impulzusok érjék őket. Játékaink modernek és szórakoztatóak, külön csoport dolgozik nálunk a legnagyobb újdonságokkal rendelkező játékok beszerzésével és szakszerű tesztelésével. Ezen tesztek során kiemelten fontos szempont a biztonság, az azonnali megtanulhatóság, alkalmazhatóság és persze a magas faktorú egyéni, illetve közösségi élményszint elérésének lehetősége minimális edzettségi, ügyességi állapot mellett is.

A fenti gondolataink hitelességét, élmény osztálykirándulásaink hangulatát szeretnénk ebben a 45 másodperces videóban is megmutatni:

Ha felkeltettük érdeklődésedet, látogass el kirándulásaink oldalára és böngéssz kedvedre több száz programcsomagunk között:

→ Egynapos osztálykirándulások

→ Két- és többnapos osztálykirándulások