Dolgozz velünk!

Videó vágót/tartalom managert keresünk!

Kik vagyunk mi?

Mi egy 12 fős pécsi utazási iroda vagyunk, több mint 70 fiatal animátor kollégával, akik az ország különböző pontjain dolgoznak velünk.

Osztálykirándulásokat és céges csapatépítőket szervezünk az ország egész területén, sőt Ausztriában és Szlovákiában is tevékenykedünk. Ezek mellett 2 velencei-tavi strandot és egy 100 fős szállást managgelünk a 2018-as évtől.

Programcsomagjainkat az osztalykirandulas.hu és (a jelenleg átadás előtt álló) quiz-guide.hu oldalakon értékesítjük.

 2017-ben több mint 60.000 elégedett diák választott minket!

Rengeteg saját eszközzel rendelkezünk, többek között 5 db sárkányhajóval, 125 db biciklivel, 70 db buborékfocival,  4 db archery tag szettel, 225 nagykerekű rollerrel egy katonai csapatszállítóval és még sok minden mással.

Átlagéletkor

Átlagéletkor

Mi, mint marketingorientált cég…

Nagyléptékű fejlődésünk kiváltója az, hogy cégen belül a marketinget, az egyik legkiemeltebb területként kezeljük. Hozzáállásunk gyakorlatias szemléletű, ami segített abban, hogy rengeteg saját üzleti ötletetünket és különböző kampányainkat valósítsuk meg.

Videók gyártása (drónnal, kézikamerával)

2016-ban belevágtunk abba, hogy mi magunk készítsük kisfilmjeinket, promó videóinkat. Jelengleg egy dji mavic drónnal és egy stabilizált kézi kamerával vesszük fel a különböző programjainkat, helyszíneinket, céges csapatépítéseket az ország számos pontján.  A video content-et tartjuk az egyik legfontosabb marketingtevékenységünknek. 

Folyamatos képzések

A folyamatos tanulás hívei vagyunk. Pár év alatt rengeteg új rendszert ismertünk meg az alap hirdetési felületek mellett úgy, hogy a legkorszerűbb képzésekre irattuk be magunkat.  Ma már chatbotokat, automatizált marketing és üzleti folyamatokat építünk, ezen kívül komplett weboldalakat és a landoló oldalakat is saját magunk készítjük.

Tartalomgyártás

A 2018-as év marketing célkitűzése a content (tartalom) gyártás, a heti rendszerességű blog cikk írás, a képi és szöveges tartalmak létrehozása a legkülönbözőbb célközönség számára. Bár, eddig is számtalan videót készítettünk, érzékeljük, hogy ehhez sajnos nem elég a kapacitásunk. Ehhez kérjük a Te segítséged!

Együttműködés

Folyamatosan konzultálunk tapasztalt, külsős marketing ügynökségekkel, hogy a legfrissebb tudást, trendeket és szoftvereket megismerjük.

Mi lesz a feladatod ?

Az első lépés, hogy közösen megtervezzük az új content stratégiánkat, és az idei tartalom naptárat, amelybe már a saját ötleteidet is beépítjük. Itt azonnal átfogó képet kaphatsz a cégünk fő célkitűzéseiről, gyakorlati gondolkodásáról.

Feladatok részletezése:

 • Videó vágás 60%
feladatok részletezése

A fő feladatod a videók készítése, vágása lesz.szükségünk lesz a munkádra a különböző social marketing felületeken, ahova tartalmakat várunk (pl. város és helyszín bemutató videókat, 1-2 perces promovideókat a kirándulásainkról, felvételeket csapatépítő játékainkról cégek számára). Emellett,  weboldalunkat több termékvideóval szeretnénk színesíteni új, és a már meglévő nyersanyagainkból pl.: buborékfoci mérkőzésekről, sárkányhajós-, kickbike-os programjainkról, és valemennyi programcsomagunkról egyaránt. 

 • Kép szerkesztés 10%
feladatok részletezése

Munkánkhoz számos képi tartalomra és hirdetés képre van szükségünk, ezek elkészítését is önálló feladatként, Rád szeretnénk bízni.

 • Tartalom management 15%
feladatok részletezése

Feladatod lesz továbbá, hogy a különböző felületekre feltöltsd és szövegezd az adott képi vagy videós tartalmat.

 • Drónozás és kamerázás 5%
feladatok részletezése

Olyan valakit keresünk, aki egyaránt drónos és kézikamerás felvételeket is készíti. (A drónunk drága, viszont van rá biztosításunk 🙂 tehát nem kell aggódnod, ha történik vele valami…)

 • Blogcikk témák és vázlatok létrehozása 10%
feladatok részletezése

Ugyancsak célkitűzésünk, hogy rengeteg hasznos blogcikket készítsünk, a minket olvasó, eltérő életkorú célközönség számára (osztálykirándulók és cégek részére egyaránt). Tudjuk, hogy nagyon ritka a jó szövegíró… Az új munkatárs kiválasztásakor előnyt jelent a jó fogalmazókészség, de ne ezen képességed esetleges hiánya tartson vissza a jelentkezéstől! Akkor is jelentkezz hozzánk, ha a fenti feladatok mellett, csupán a blogcikk témákat és a vázlatát raknád ügyesen össze. 

Ezen felül, nagy örömmel fogadjuk, ha folyamatosan új ötletekkel bombázol minket a munkád során.

Milyen embert keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • értesz a videó vágáshoz és a kamerázáshoz (a drónozás egyszerű, arra megtanítunk)
 • értesz a képszerkesztéshez (pl. Photoshop)
 • maximálisan marketingszemléletű vagy (előny a szakmai tapasztalat)
 • önálló, fejlődésorientált (projetkmanageri) személyiség vagy. (Hiszen Te leszel a tartalomgyártás főnöke, saját magad osztod be az idődet, illetve neked kell a problémákra proaktívan megoldást találnod.)
Q

Emberileg az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk olyan emberekkel dolgozni, akik élvezik amit csinálnak. Imádunk új ötleteket megvalósítani, és szeretjük alkalmazni a különböző marketingtechnikákat is.)
 • nem jellemző rád a negatívítás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel rendelkeznek, ami akár az ötletelésnél, akár a problémák felmerülésénél is megmutatkozik.)

Mit kínálunk neked?

R

Versenyképes fizetés

Nem szeretejük a “versenyképes fizetés” megfogalmazást. Úgy gondolojuk, hogy ennek valódi mértékét a tapasztaltod és kreativitásod függvényében alakítjuk ki, látható fejlődésedet pedig anyagilag is honoráljuk. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a kiemelt teljesítményű, orientált munkavégzéshez anyagi megbecsülés is szükséges.

R

Kerékpár és kickbike használat

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár vagy kickbike használatot biztosítunk a környezettudatosabb városi közlekedés jegyében.

R

Szakmai fejlődés

Mint azt már olvashattad, cégen belül számos marketingtevékenységet végzünk önállóan, amelybe – ha érdekel a téma – napi szinten betekitésed lesz. A tartalom marketingen kívül (amely a Te kiemelt feladatod lesz) saját magunk építünk összetett és sokszor automatizált online marketing stratégiákat, hangolunk össze különböző hirdetési felületeket (Facebook, Instagram, Google AdWords), amelyeket különböző marketing szoftverekkel kapcsolunk össze.

R

Céges csapatépítések

A baráti, egymást segítő légkör kialakítása érdekében fontosnak tartjuk, hogy havonta csapatépítő programot szervezzünk. Ilyenkor együtt túrázunk, játszunk, sörözünk, pi(zz)ázunk.  Az irodahelyiségünk alsó színtjét közzösségi térnek alakítottuk ki. Itt napközben is lehetőségünk van a kikapcsolódásra, azaz ha elfáradtál, megakadtál a munkában, akkor szó nélkül felállhatsz és mehetsz, mehettek pinpongozni, dartsozni, íjászkodni, indiai biliárdozni. Aztán felfrissülten ugrás a munka medencéjébe a következő pingpong, vagy darts csatáig.

R

Rugalmas munkaidő

Mint sok másban, a munkaidő kialakításában is rugalmasak vagyunk, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a kreatív gondolatok nem parancsra születnek, ezért azt együtt, az igényeidnek megfelelően igyekszünk kialakítani.

R

Masszázs

Csütörtök délelőttönként jön Évike, szakképzett masszőrünk, akinek speciális masszázsszékébe egyenként beülhet minden kollégánk egy kellemes stresszoldó dögönyözésre.

Milyen az irodánk?

Irodánk jellemzői

 • tágas és kényelmes (350 m2)
 • berendezett konyha, étkező
 • lenti szinten játszó és buli térnek rendeztük be (darts,ping-pong, indiai billiárd, raklap bútorok)
 • 8 db mosdó (külön férfi és női)
 • terasz rálátással a pmfc pályára

Hol van az irodánk?

Pécsen, a Szigeti út 89. alatt, a PMFC pálya mellett.

Itt van az irodánk

Szigeti út 89.

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Legtöbbször Zsombival és velem (Petivel) lesznek közös projektjeid, hiszen mi dolgozunk marketing területen az irodában. 5 hónapja vagyunk egy csapatban, jó légkörben és rengeteg megvalósult projekttel a hátunk mögött. Rajtunk kívül tízen dolgoznak az irodánkban (fiúk lányok vegyesen), akik különböző munkafolyamatokat végeznek. 

Zsombi

“Szia, Zsombor vagyok az Osztálykirándulás.hu marketing menedzsere. Azért felelek, hogy az online és offline marketing stratégiánk elemei tökéletesen működjenek a nap minden percében. Kiemelt feladataim a stratégia építésen belül a közösségi média hirdetések készítése, elemzése és optimalizálása, valamint az automatizált marketing folyamatok tervezése, tesztelése és megvalósítása.

Peti

“Üzletfejlesztéssel, új ötletek megvalósításával foglalkozom, emellett a drónozás, kamerázás és a videók vágása is, eddig az én feladataim közé tartozott. “

Jelentkezés lezárult!

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot és küldd el Nekünk.

2. Lépés: Ezután e-mailben kapni fogsz Tőlünk néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek válaszold meg, körülbelül 2-3 percet vesznek igénybe.