Osztálykirándulás Podcast

podcast osztálykirándulás.hu

Osztálykirándulás Podcast

Osztálykirándulás Podcast

Szerző: | 2018. 10. 26. | Uncategorized

A legjobb osztálykirándulás blog bejegyzéseinket mostantól hangoskönyv formájában is közzétesszük a cikkjeinknél, valamint ezen az oldalon. Ezentúl amennyiben nincsen lehetőséged elolvasni egy cikkünket, könnyedén meghallgathatod Soundcloud csatornánkon, vagy itt.

Osztálykirándulás tippek, ötletek és ajánlók hétről hétre! Kérj értesítést Messenger üzenetben! ?

Osztálykirándulás tippek, ötletek és ajánlók hétről hétre! Kérj értesítést Messenger üzenetben! ?

Miket vigyen magával a gyermek az osztálykirándulásra? – 2018.11.19.

Minden évben elérkezik a várva várt osztálykirándulások időszaka az iskolában. Ezzel együtt pedig, minden évben előkerül a dilemma: mit tegyünk a hátizsákba? Mi az, ami nem maradhat itthon? Mire lehet szüksége a gyereknek ebben a néhány napban? Hiszen, kizárólag úgy lehet igazán élvezni az osztálykirándulást, ha a szemfüles szülő minden eshetőségre felkészül és a hátizsákban mindig ott lapul valami „csodaszer” amit a gyermek könnyen megtalál. Elolvasom a cikket!

Az osztálykirándulás pozitív hazásai: interjú Bojti Andrea gyermekpszichológussal – 2018.11.06.

Egy osztálykirándulás több szempontból is jót tesz a gyermek lelkének. Egy picit kiszabadul a hétköznapok monotonitásából, szabadabban tud beszélni az esetleges problémáiról és játék közben nem csak jól érzi magát, hanem rengeteget tanulhat önmagáról és a közösségről is. Bojti Andrea klinikai gyermek- és ifjúságpszichológussal most sorra vesszük az osztálykiránduláshoz kapcsolódó, valamennyi, esetlegesen felmerülő kérdést. Elolvasom a cikket!

Osztálykirándulás busszal, vagy vonattal? – 2018.02.18.

Gyakorta felmerülő kérdés egy osztálykirándulás szervezése során, hogy az utat bérelt busszal, távolsági busszal, vagy vonattal tegyük-e meg. Éppen ezért röviden összefoglaltuk neked, hogy a különböző utazási formáknak milyen előnyei, valamint hátrányai vannak, illetve azt, hogy az egyes járműveket milyen esetekben érdemes választanotok. Elolvasom a cikket!

Az osztálykirándulás 5 oktatási előnye – 2018.10.09.

Nem csak érdekesek és izgalmasak, de az osztálykirándulások számos előnnyel is járnak mind a diákok, mind a pedagógusok szempontjából. Elsőként is hozzájárulnak a diákok általános fejlődéséhez, és a különböző helyek felfedezése sokrétű tapasztalattal gazdagítja őket. Az osztálykirándulásokat akár a tanulás szerves részeként is felfoghatjuk, amely közösségi élményt nyújtva ad lehetőséget a gyerekeknek az „életszagú” tudás megszerzésére, miközben szórakozva bele is szerethetnek a tanulásba. Elolvasom a cikket!

Osztálykirándulás ötletek középiskolásoknak – 2018.09.19.

Amikor egy középiskolás osztálykirándulásra indul, nagyszerű lehetőséget kap arra is, hogy az ott szerzett szabadidős programokon elsajátított ismereteket, készségeket valamilyen módon beépítse a tanulmányaiba. Legyen szó a matematikáról, a történelemről vagy épp a földrajzról. Néhány középiskolai tanár esküszik arra, hogy az iskolai szervezésű szabadidős tevékenységek kifejezetten szoros összefüggésbe hozhatók az informális tanulás bizonyos formáival. Elolvasom a cikket!

Osztálykirándulás ötletek alsósoknak – 2018.09.16.

A legjobb osztálykirándulás pont olyan, mintha az egész világ egy hatalmas játszótérré válna. Képzeljetek el egy erdei bobpályát, ahol egy autóversenyző gyorsaságával suhanhatunk, miközben egy hatalmas és örömteli kiáltás kíséretében vesszük be a kanyarokat! Vagy szeretnéd megismerni közelebbről kedvenc állatodat? Igazán bátor vagy és szívesen megnéznél egy közelebbről egy tigrist, elefántot vagy talán egy fókát? Az állatkerti programok során kellemes és vicces pillanatokat is szerezhettek! A még bátrabbaknak pedig itt van a buborékfoci, íjászat, vagy épp egy történelmi séta. Elolvasom a cikket!

Osztálykirándulás tippek, ötletek és ajánlók hétről hétre! Kérj értesítést Messenger üzenetben! ?

Osztálykirándulás tippek, ötletek és ajánlók hétről hétre! Kérj értesítést Messenger üzenetben! ?

Hasznosnak találtad?

Oszd meg ismerőseiddel a gombra kattintva: