Milyen nehézségekkel nézünk szembe minden évben?

Milyen nehézségekkel nézünk szembe minden évben?

Milyen nehézségekkel nézünk szembe minden évben?

Szerző: | 2019. 04. 1. | Uncategorized

2018-ban a Pakson induló két fős családi vállalkozásunk mintegy – szezonon kívül – 21 főt foglalkoztató, országosan működő céggé nőtte ki magát. Fontos kiemelnem, hogy minden év februárjától 30 főre bővítjuk a csapatunk létszámát, májustól pedig tovább 50-70 fő animátort/túravezetőt keresünk, hogy sikeresen tudjuk lebonyolítani mintegy 75 000 diák osztálykirándulását. Nehézségünk akad bőven, ezekről szeretnék most neked részletesebben írni.

Új játékok kitalálása, tervezése és megvalósítása

A játékpalettánk bővítése minden évben kiemelt feladatunk, hiszen csakis így tudunk újítást hozni szolgáltatásunkba. Mára már 5 fős stáb dolgozik kizárólag azon, hogy a trendeknek és kívánságoknak megfelelően a legjobb, legmodernebb és legélménydúsabb játékokat tudjuk kínálni a gyerkőcök számára.

Idén 3 új szabadidős programmal bővültünk, az Élménylaborral (csapatépítő ügyességi játékok kombinációja), a lézerharccal, valamint a forradalmi vakfocival. A játékainkról bővebben (részletes videós bemutatóval) ide kattintva olvashatsz. 

Animátorok keresése, körbevezetése és betanítása

Ahhoz, hogy több, mint 75 000 diák kirándulását ki tudjuk szolgálni, megbízható munkatársakra van szükségünk. Májusra és júniusra mintegy 50-70 animátort veszünk köreinkbe, akiknek a betanítását egy másfél hónapos toborzó kampány előzi meg. Munkatársakat országszerte keresünk több, mint 10 helyszínre.

A kiválasztást követő betanításon dől el minden, hiszen ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel tudjam a csoportokat a kezükbe bízni, minden fontos tudást – amit 15 év alatt a szakmában szereztem – át kell adnom nekik. Az osztálykirándulás szezonjára pedig csak azok az animátorok maradnak velünk, akik minden fontos kritériumnak megfeleltek.

Idén felejthetetlen kirándulást szerveznél az osztályodnak?

Tekintsd meg kész programtervvel rendelkező kirándulásainkat:

Több, mint 75 000 diák kirándulásának koordinálása

2018-ra már 3000 foglalás érkezett be hozzánk, ami azt jelentette, hogy másfél hónap alatt több, mint 75 000 diák osztálykirándulását kell koordinálnunk országszerte, csaknem 20 helyszínen. Képzeld csak el milyen tervezést kíván egy ilyen mértékű feladat végrehalytása. 

A szezont teljes körű logisztikai és stratégiai tervezés, alapos helyszínbejárás előzi meg. A csoportok és a 70 animátor koordinálását 3 projektmenedzser végzi. Minden munkatársunk azon ügyködik, hogy az élménydús programelemeket zökkenőmentes környezet övezze.

Új helyszínek és stratégiai partnerek keresése

A megrendelések növekedésével új helyszínek bevonzására is törekszünk. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk megrendelőinkkel, többeket részletesebben is megkérdezünk a szolgáltatásunkról, valmint arról, hogy milyen helyszínen lenne érdemes még megjelennünk.

Az idei évben így tudtunk bővülni a Balatonon, hiszen kiderült, sokan kirándulnának Siófok városában. Kiválasztottuk az odaillő programelemeket és több szállásadó, valamint program helyszín partnerrel is felvettem a kapcsolatot annak érdekében, hogy a legszebb környezetben élvezhesség a gyerekek a programokat. Remélem pozitív visszajelzéseket kapunk az év végén.

Eszközparkunk folyamatos bővítése és cseréje

Az új játékokkal együtt folyamatosan bővítenünk kell a már meglévő saját eszközparkunkat, valamint a kevésbé jó állapotú szabadidős programelemeinket pedig időről-időre cseréljük. 

2019-ben 5 sárkányhajóval, 10 buborékfoci szettel (összesen 100 db), 152 kerékpárral, 12 íjász szettel (96 darab), 220 kickbike-al rendelkezünk. A saját tulajdonban lévő eszközpark előnyeit ti is érezhetitek, hiszen nem kell további bérleti költséget kifizetnünk más szolgáltatóknak.

Milyen kirándulás csomagjaink vannak?

A nehézségek megoldása viszont eredményre vezet, így engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam komplett és kész programtervvel rendelkező egynapos, valamint többnapos kirándulásainkat:

 

Hasznosnak találtad?

Oszd meg ismerőseiddel a gombra kattintva: