Legklasszabb nyári táborok 2019-ben

Legklasszabb nyári táborok 2019-ben

nyári táborok 2019

Legklasszabb nyári táborok 2019-ben

Szerző: | 2019. 04. 26. | Uncategorized

A nyári táborok 2019-ben is meghatározóak lesznek a gyermekek életében. Felnőttként is könnyen felidézzük a felhőtlen nyári estéket, az izgalmas kalandokat, amelyeket új barátaink társaságában éltünk át. A vakáció a maximális kikapcsolódás időszaka a gyerekek életében, de érdemes ezt is hasznosan, és tartalmasan tölteni.

Következő cikkünkben olyan táborokat gyűjtöttünk össze, amelyek szerintünk biztosan maradandó élményeket nyújtanak a gyermekek számára. Hiszen az élet kint zajlik, az élmény kint születik, nem a négy fal között!

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

1. ActiveCamp Nyári Táborok 2019

Mit szólnál ahhoz, ha az osztálykirándulás egy hétig tartana és minden élményprogramban kipróbálhatnád magad és mindeközben új barátokat is szereznél?

Tábortűz, Buli, Sárkányhajózás, Íjászok Viadala, Buborékfoci, Ügyességi Játékok, Velencei-tó…

Ingerdús környezet, aktív kikapcsolódás, élményekkel teli programok. Várjuk gyermeked egy új típusú nyári táborba, ahol a cél, hogy a szürke nyári hétköznapokból kiszakadva egy ingerdús, élményközpontú programokkal tűzdelt hetet töltsön el! Ami biztosan lesz: sárkányhajózás a Velencei-tavon, kick-bikozás, tábortűz, buborékfoci, strandolás, éjszakai terepíjászat, vakfoci, strandröpi stb. Ami biztosan nem lesz: unatkozás. 🙂

Helyszín: Velencei-tó

7 napos tábor ára: 74.990 Ft

Videó | Tábor weboldala

2. Adreanalin Tábor

Pilisben, a vadregényes Búbánatvölgyben egy aktív, élményekben gazdag hétre várjuk azokat a fiatalokat, akik szeretnék az adrenalinjukat felpörgetni.

Canopy drótkötélpálya, kalandpark. Gokartverseny. Egész napos csúszdapark. Airsoft csata. Karaoke est. Tábortűz. Íjászat, botozás, szablyavívás, ostorozás, csatakereszt dobás. Filmklub. Éjszakai tájékozódási túra a Pilisben. Hétpróba. Számháború, népi játékok. Sütemény készítés és sütés. Felelsz vagy mersz.

Helyszín: Esztergom, Búbánatvölgy

7 napos tábor ára: 88.000 Ft

Tábor weboldala

3. Fortnite Nyári Tábor 2019

A Fortnite elsöprő népszerűségét kihasználva megmozgatjuk a gyerekeket, és a játékban szereplő szigethez hasonló Grundot építünk velük a Budai-hegyekben.

Kihasználjuk, hogy a játékban a gyerekeknek egymással kooperálva kell elérni céljaikat, és igazi szocializációs, csapatépítő hetet tartunk. Minden nap folyamán másfél órát Fortnite-ozunk számítógépen, ahol átbeszéljük a taktikát, a csapatban betöltött feladatokat, majd a nap nagy részét épülő Grundunkon töltjük, ahol a gyerekeket megtanítjuk az alapvető táborozási ismeretekre.

Helyszín: Budapest

5 napos tábor ára: 39.900 Ft

Tábor weboldala

4. Funside Nyári Tábor

Táborozz velünk a Funside Balaton nemzetközi nyári táborban, ahol az Aquapark, az Őrült sportok napja, vagy épp a Filmek versenye csak néhány az izgalmas programokból! Táborunk Magyarország legnagyobb választékával – összesen 22-féle foglakozással – várja a 8-17 éves  táborozni vágyókat!

Helyszín: Balaton

7 napos tábor ára: 94.000 Ft

Tábor weboldala

5. Intenzív angol nyelvi tábor a Balatonnál

Intenzív angol nyelvi tábort indítunk felsősöknek (11-15 évesek) magyar és anyanyelvi tanárokkal Balatonfűzfőn július 14-19. és július 21-26. között. Érkezés vasárnap 16.00-tól 21.00-ig, a foglalkozások hétfőn reggel 9-kor kezdődnek. A gyerekekért pénteken délután 15.00-18.00 között lehet jönni.

Helyszín: Balaton

7 napos tábor ára: 110.000 Ft

Tábor weboldala

6. Ifjúsági Búvár Tábor

A junior búvár program alapszintű bizonyítványt nyújt részedre, melyet a világ bármely részén elfogadnak. A JUNIOR SCUBA DIVER búvárigazolvány lehetőséget biztosít számodra, hogy nyílt vízben 9 méter maximális mélységig merülj, hasonló minősítésű merülő társsal.

Helyszín: Helyőkeresztúr

7 napos tábor ára: 80.000 Ft

Tábor weboldala

7. Katonai (Military) Tábor

Katonai táborunk keretein belül a résztvevőket megismertetjük az alábbi kihalni látszó fogalmak tartalmával, mint a kitartás, lelkierő, önuralom, bajtársiasság, alázat, tisztelet, fegyelem, stb… Miközben megerősítjük, illetve megnöveljük fizikai állóképességüket és önbizalmukat.

A résztvevő gyerekeket életkoruknak megfelelően terheljük mint fizikailag mint szellemileg illetve pszichikailag. A gyermekek életkorának megfelelően alakítjuk a tábori élet és kiképzés sajátos programját. A cél nem az, hogy minden résztvevő hivatásának válassza a katonai pályát, de bizonyára másképp fogja tisztelni annak művelőit.

Helyszín: Alsónémedi

7 napos tábor ára: 100.000 Ft

Tábor weboldala

8. Vitorlástábor

Szeretnéd, ha idén nyáron a gyermeked is megtapasztalná mindazt a csodálatos érzést, amit a vitorlázás élménye nyújt? A nyári vitorlástábor garantáltan életre szóló élményt jelent majd.

Helyszín: Balatonfüred

6 napos tábor ára: 99.000 Ft

Tábor weboldala

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Hasznosnak találtad?

Oszd meg ismerőseiddel a gombra kattintva: