Nyári tábor gyerekeknek (2019)

Nyári tábor gyerekeknek 2019-ben

Nyári tábor gyerekeknek (2019)

Nyári tábor gyerekeknek 2019-ben

Nyári tábor gyerekeknek (2019)

Szerző: | 2019. 04. 4. | Uncategorized

A nyári táborozás hatalmas élmény valamennyi gyerek számára, amire felnőttként is nagyon szívesen emlékszünk vissza. A játékok, aktív programok, a rengeteg nevetés és a feltöltődés garantált lehetősége nem véletlenül teszi mindenki számára vonzóvá a nyári tábort. Az ingergazdag környezet, a közösségi és szociális fejlődés, az észrevétlen tanuláson és a rekreáción kívül számos okot tudunk felsorolni, hogy miért érdemes egy ActiveCamp nyári táborban részt venni.

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Végtelen élményeket kínálunk

A felejthetetlen programokat nyújtó egy- és kétnapos osztálykirándulások szervezése után 2019-ben új kezdeményezésbe vágjuk a fejszénket, hogy az eddigieknél is több élménnyel ajándékozzuk meg a diákokat, amely előnyeiből nem mellesleg a pedagógusok és szülők is részesülhetnek.

Az ActiveCamp nyári tábor név már önmagában is sokat sejtő: aktív, egyedülálló kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely örökre nyomot hagy az emlékekben. A nyári tábort 11 héten át szervezzük, 11 turnusban, ahová közel 1000 gyereket várunk.

És mitől lesz ez még vonzóbb? Az élmények számát a végtelenségig maximalizáltuk, így 10 élményprogram és több, mint 20 szabadidős program várja a rekreációs élménytábor résztvevőit.

Nyári táboroztatás gyerekeknek

Tizenöt évnyi jó érvünk van a nyári táborozásra

Már tizenöt éve foglalkozunk osztálykirándulások és csapatépítő programok szervezésével, lebonyolításával. Tizenöt évnyi tapasztalattal figyeljük az igényeket, kéréseket és visszajelzéseket, amelyeket folyamatosan építettünk be a működésünkbe. Az elmúlt tizenöt évben számos kihívással és nehézséggel néztünk szembe, amelyeket teljesítve és megoldva mára már nem igazán ismerünk lehetetlent.

Tizenöt éve találkozunk más és más korosztályú, személyiségű és érdeklődési körű gyerekekkel, akiktől sokat tanultunk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Már tizenöt éve gondolkodunk közösen a pedagógusokkal, hogy minden helyzetben tudjunk ajánlatot és segítséget adni. És tizenöt évnyi jó érvünk van arra is, hogy a legjobb táborvezetővel és animátorokkal dolgozzunk együtt, akik különös figyelmet fordítanak a diákok személyiségének és igényeinek megismerésére, hogy végül kimaxolják az élményfaktort.

A 2018-as évben már 3000 pedagógus és több mint 75 000 diák választott minket  és a pozitív visszajelzések alapján mi is egyre lelkesebben folytatjuk az elkezdett munkát. Miután az osztálykirándulások leginkább kedvelt időszaka májusra, illetve júniusra tehető, ezért ezekben a hónapokban tudtuk eddig elsősorban élményprogramokkal megajándékozni a gyerekeket. Ám idén kipattant a fejünkből a nagy ötlet: ha ennyi pozitív visszajelzés érkezik hozzánk, ha a gyerekek ennyire élvezik az osztálykirándulások aktív programjait, ha ilyen könnyedén tudunk mosolyt csalni a gyermekarcokra, akkor ennél érdemesebb lenne egy lépéssel tovább menni.

Úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk az osztálykirándulások kedvelt időszakát és a nyarat annak a célnak szenteljük, hogy felejthetetlen élményekben részesítjük a diákokat. Arra jutottunk, hogy megajándékozzuk őket egy csomó aktív programmal, rengeteg nevetéssel, a játszva tanulás lehetőségével és egy hosszabb távú, egyedülálló nyári táborral.

Nyári tábor gyerekeknek Velencei-tó 2019

A nyári tábor helyszíneként Magyarország egyik különleges gyöngyszemét, a vonattal és busszal is könnyen megközelíthető Velencei-tavat választottuk. A választás sem véletlen: a csodálatos természeti és épített környezet számos látnivalót, programlehetőséget kínál, és a vízpart közelsége garantáltan igazi nyári élményeket nyújt majd, ahol az aktív élményszerzésen túl lehetőség nyílik egy kis pancsolásra, napozásra, vízijátékokra is, ami után biztosan jól esik majd egy klasszikus lángos, palacsinta vagy épp jégkása és fagylalt. Szerencsés véletlen, hogy a Velencei-tónál egy jól felszerelt, kiépített bázissal is rendelkezünk. Ám nem titkolt célunk, hogy az első év után tovább terjeszkedünk az ország többi részére is.

Miért ajánljuk az ActiveCamp nyári tábort?

A nyári táborozás jó esetben életreszóló élményt jelent, amire felnőttként is szívesen emlékezünk vissza. A játékok, a közösségi élmény, a megszokott környezetből való kiszakadás, az iskola „magunk mögött” hagyása, a gyakran kevésbé izgalmas tanórák elfelejtése, az esti beszélgetések és a kirándulások, és a sort napestig folytathatnánk.

De lássuk a nyári tábor legfontosabb előnyeit:

 • felejthetetlen élmények biztosítása
 • ingerdús környezet megteremtése
 • baráti kapcsolatok születése
 • az iskolai stresszes időszak elfeledtetése, a gyerekek „feltöltése”
 • nálunk a gyermek ismét gyermek lehet
 • nincsenek leckék, nincsenek iskolai elvárások
 • nálunk mindenki önmagát adhatja
 • biztosan mindenki megtalálja egymással a közös hangot
 • figyelünk az életkori sajátosságokra
 • új barátok szerzése
 • közösségi programok
 • játszva tanulás élménye
 • garantált feltöltődés
 • odafigyelünk mindenkire

Minden eshetőségre van egy ötletünk

A programterv összeállítása során igyekeztünk minden igényre odafigyelni, és ebből kifolyólag több lehetőséget biztosítani a felmerülhető kérésekkel összhangban. Így született meg hat éjszakás, Ottalvós programterv, a Napközis programterv hétfőtől szombatig reggel 7.00 és délután 18.00 óra között, de kínálunk programokat esős időre is.

Az Ottalvós programterv során minden napra különböző élmény programokat biztosítunk. Elsőként a vasárnapi szállásfoglalás után megmutatjuk a diákoknak a kalandbázisunkat, majd egy hangulatos tábortűz mellett megismerkedünk egymással játékos csapatépítés segítségével. A lámpaoltás 22:30-kor van! Reggelente 7:30-kor kelünk, a reggeli 8:15-kor lesz, majd 9:15-kor veszik kezdetüket a csapatépítő játékok.

Nem feledkezünk meg a tízórai gyümölcsökről és nasiról, lesz lehetőség strandolásra, majd az ebéd után jönnek az újabb játékok, amelyek kitartanak a 15:45-ös uzsonnáig, amivel ismét lendületbe jöhetünk és a strandolás után jöhet a vacsora! Este további, fakultatív szabadidős programokat biztosítunk, majd 22:15-kor szigorúan jön a takarodó.

 

Nyári tábor gyerekeknek 2019

A Napközis programterv során reggel 7:00-kor kezdünk egy kettő órás játékos gyerekfelügyelettel, majd 9:00 órától kezdetét veszik az ottalvós táborhoz hasonló, aktív élményprogramok, ami egészen 16:30-ig tart, ami után a reggelivel megegyező, másfél órás játékos gyerekfelügyelet zár.

Természetesen gondoltunk az esős napokra is, hiszen attól még, hogy zuhog odakint, az nem jelenti azt, hogy mi ne érezhetnénk jól magunkat.

Tíz jó ötletünk is van esős időre:

 1. Szabaduló szoba (3 különböző verzió)
 2. Metropolis városépítő stratégiai játék (2 verzió)
 3. Soft-csúzlis párbaj és célbalövés
 4. Csapatépítő ügyességi játékok beltéren
 5. Íjász célbalövés
 6. Lézerpuska célbalövés
 7. Társasjátékok
 8. Csapatépítő társasjátékok
 9. Óriás puzzle kirakós
 10. Darts-, Rex- és Csocsóbajnokság

Milyen élményprogramok várják a gyerekeket?

A szabadidős programok összeállítása során arra törekedtünk, hogy minden életkorhoz és minden igényhez igazodva megtaláljuk a leginkább élménydús lehetőségeket.

Az ötleteink tárháza szinte kifogyhatatlan:

 • Sárkányhajózás
 • Kickbike
 • Buborékfoci
 • Emberi csocsó
 • Lézerharc
 • Íjászok viadala
 • Vakfoci
 • Soft-csúzlis kalandjáték
 • Tókerülés kerékpárral
 • Csapatépítő ügyességi játékok

A részletes programleírásokat ide kattintva találjátok.

 

Nyári tábor gyerekeknek

Szülőként is az ActiveCamp a legjobb választás

Bár a szülői aggodalmakat gyakran nehéz elengedni, az ActiveCamp mégis garantálni tudja a gyerekek biztonságát, szociális készségeik fejlődését, és a kikapcsolódást. A táborban több éves tapasztalattal rendelkező animátorok és táborvezetők dolgoznak, aki jól értik a dolgukat. A gyerekek egy biztonságosan elkerített táborrészben lesznek elszállásolva és itt zajlik az aktív programok java része is, ahol nincs autós forgalom.

A változatos és élménydús programterv során egyetlen gyermeknek sem lesz ideje bármin szomorkodni vagy búsulni, garantáltan lekötjük minden energiáját. Bizonyított tény, hogy a pozitív és ingerdús környezet jó hatást gyakorol a gyerekekre, a legfőbb célunk ennek az elérése.

 

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Tags:, , , , , , , , ,

Hasznosnak találtad?

Oszd meg ismerőseiddel a gombra kattintva: