A legújabb osztálykirándulás játékok (2022)

legújabb osztálykirándulás játékok

A legújabb osztálykirándulás játékok (2022)

legújabb osztálykirándulás játékok

A legújabb osztálykirándulás játékok (2022)

Szerző: | 2019. 01. 31. | Uncategorized

Csapatunk célja, hogy folyamatosan új programokat kínáljunk a kiránduláni vágyó csoportoknak, éppen ezért 2-3 évente felfrissítjük az osztálykirándulás játékok kínálatát. Idén 3 szabadidős programmal bővítettük a repertoárunkat: a vakfocival, a lézerharccal és az élménylabor névre keresztelt ügyességi játékrendszerrel. A bejegyzésünkben ezekről a játékokról olvashattok bővebben.

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Vakfoci

kültéri – élményprogram – sportos

Csukott szemmel is megy ez – gondolhatjátok sokan a futballról és ebben a játékban próbára is tehetitek magatokat. Arra viszont készüljetek fel, hogy a vakfocizás élménye semmi, de semmi eddig kipróbált szabadidős játékéhoz nem hasonlítható. Harcolni a labdáért és az elérhető gólokért nem mindennapi feladat, főként ha közben teljesen „elveszik” az egyik legfontosabb érzékünk, a látás. No, de épp ettől lesz a vakfoci olyan izgalmas, egyedülálló és kihívásokkal teli! Annyi bizonyos, hogy kis adag „vakmerőségre” is szükségünk lesz ahhoz, hogy bekötött szemmel mozogjunk, játszunk a pályán.

Jogos a felmerülő kérdés, hogy hogyan tudjuk, merre találjuk a játék lényegi elemének számító labdát? A csörgő focilabda vezetésének, kezelésének megismerése után kerül fel először a “vakfejvédő” a játékosokra. Első körben minden játékos társat kap maga mellé, aki segíti a pályán való mozgást. Ezt követően óriás kickball labdával focizunk, még mindig avatárunk (az irányító játékos) segítségével, majd a végén jön a klasszikus vakfoci, pályán kívüli szóbeli segítségadással.

A vakfoci játékhoz kapcsolódó linkek:

Lézerharc

kültéri – élményprogram – alacsony edzettségűeknek is

A szabadidős programok kínálatában a lézercsata egy valósághű harci játék, amely azonban nem jár semmiféle fájdalommal és nem mellesleg kitűnő stratégiai feladat. Ez az az interaktív csapatépítőjáték, amely büntetlenül teszi lehetővé az ember-ember elleni hadviselést. Hogy mi az egyik legnagyobb előnye? Az, hogy egyáltalán nem igényel semmilyen védőfelszerelést, mégis teljesen biztonságos. Emellett fontos előnye a lézerharcnak az is, hogy a „kilőtt” infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, és abszolút fájdalommentes a játékban résztvevőkre nézve. Gyors gondolkodással és döntésekkel mindenki jó játékossá válhat. A fronthelyzetből pedig, a közös cél elérése érdekében kitűnően megmutatkozik a bajtársiasság, miközben szinte észrevétlenül születik, egy életre szóló közösséget formáló élmény.

A lézerharc játékhoz kapcsolódó linkek:

Élménylabor – interaktív játékok

kültéri – élményprogram – ügyességi játékok

Gigantikus, eredeti és nagyszerű. Az élménylabor játékunk garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből fakadóan felejthetetlen közös élményt nyújt a résztvevőknek. Hogy mit is kínál az élménylabor? Több, egymástól különböző játékot, amelyek együtt adnak életre szóló emléket. Szedjétek le egy lézerpuskával az „agyagrókát”! Nézzétek meg, mit tudtok kihozni egy óriás Jengából vagy egy hatalmas Beerpongból!

Volt már a kezetekben óriáscsúzli, amivel „élőben vadászhattok az „Angry bird-ökre”? El tudtok képzelni egy gigantikus Pálcapecát vagy egy mega méretű Golyópottyantót? Belevágnátok egy frizbis „doble-kapd el” csatába vagy épp egy sivatagi tutajozásba? Ha igen, akkor az élménylabor játékunkat pont nektek találtuk ki! Az azonnali élményhez jutást, az együttes élményszerzést a 4 fős, kisebb létszámú csapatokra épülő, forgószínpad szerű, gyors forgású játékrendszer biztosítja. Közel másfél óra garantált élményözön!

Az élménylaborhoz kapcsolódó linkek:

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Ne maradj le a következő hasznos bejegyzésünkről sem! Kérj értesítést e-mailben ?

Hasznosnak találtad?

Oszd meg ismerőseiddel a gombra kattintva: