2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei

Osztálykirándulás tippek, ötletek és ajánlók hétről hétre! Kérj értesítést Messenger üzenetben! →

2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei

Szerző: | 2018. feb. 12. | Blog, Kirándulás szervezés, Osztálykirándulás helyszín

Minden év elején készítünk egy rövid összegzést arról, hogy az előző szezonban mi volt az általatok választott top 10 kirándulás helyszín, melyek voltak azokat a városok, ahová a legtöbb kirándulást szerveztük. Ez egyrészről számunkra egy remek visszajelzést ad a 2017-es évről, másrészről pedig iránymutatás lehet Neked az idei évre, a szervezés szempontjából. Talán olyan helyszínről is olvashatsz az alábbi “legjobb 10-es” listában, ahová egyelőre még nem is terveztél kirándulást szervezni 🙂 Nézzük mik voltak 2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei:

vonattal ingyenesen elérhető

10. Pécs

Pécsi székhelyű cég lévén boldogan vettük tudomásul, hogy a baranyai megyeszékhely is bekerült a 2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei válogatásunkba. Habár nem vízparti település, viszont közvetlen közelében található az orfűi szabadstrand, amely tömegközelkedéssel is gyorsan elérhető. Pécs Európa Kulturális Fővárosa volt 2010-ben, így az általunk kínált számos szabadidős program mellett a kultúra iránt érdeklődők is bátran szervezhetnek ide osztálykirándulást.

→ Legnépszerűbb pécsi kirándulásaink és szállásaink.

osztálykirándulás pécs

vonattal ingyenesen elérhető

9. Budapest

Budapest Magyarország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja. A Duna két partján fekszik és többen a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják. Ennek ellenére a tavalyi évet összefoglaló top 10-es listánknak csupán a 9. helyét szerezte meg. Viszont az oda kiránduló csoportok egytől egyig elégedetten távoztak. A fővárosban szervezett várostörténeti vetélkedőink és a műemléknek tekinthető utcákon vezetett kickbike túráink felejthetetlen emlékeket biztosítanak a diákok számára.

→ Legnépszerűbb budapesti kirándulásaink és szállásaink.

 

osztálykirándulás budapest

8. Keszthely

A Balaton egyik legismertebb településeként tartjuk számon listánk 8. helyezettjét, Keszthelyet. A gyönyörű látványt egyaránt köszönheti a Balatonnak és a Keszthelyi-hegységnek. A város leghíresebb látnivalója a Festetics-kastély, de megtalálható itt a híres vadászati múzeum, és a babamúzeum is. Keszthely a balatoni hajózás egyik központja, éppen ezért több programcsomagban is kínálunk hajózási lehetőséget a kirándulni vágyó osztályok számára.

→ Legnépszerűbb keszthelyi kirándulásaink és szállásaink.

→ Ezért válaszd Keszthelyet az idei kirándulásotok helyszínéül (blog)

7. Balatonföldvár

Balatonföldvár a Balaton egyik legszebb, legzöldebb települése Somogy megyében, a Balaton déli partján listánk 7. helyén végzett. Balatonföldvár elérhetősége nagyon jó, a kiránduló csoportok érkezhetnek vonattal és busszal (kivételes esetben hajóval) egyaránt. Balatonföldvár büszkesége a vitorláskikötő is, amely kickbike-al gyorsan és egyszerűen megközelíthető. 

 

osztálykirándulás balatonföldvár

6. Sopron

Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál és a Fertő-tó közelében található Sopron, a Sopron-Fertődi kistérség egyik központja. A lenyűgöző természeti környezet, valamint a gyógyító hatású alpesi levegő miatt Sopron hazánk egyik legkellemesebb osztálykirándulás helyszínének mondható. Állítólag a helyiek messzeföldön híresek vendégszeretetükről, amely állítást egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudunk. 🙂

→ Legnépszerűbb soproni kirándulásaink és szállásaink.

osztálykirándulás sopron

5. Tata

Tata városa Budapest és Győr között fekszik. A műemlékekben és látnivalókban gazdag város általunk is kiemelt nevezetessége az Öreg-tó partján álló vár. Nagy kiterjedésű tavai, árnyas parkjai könnyedén bejárhatóak kickbike, vagy bicikli segítségével. A természetet szerető és aktív kikapcsolódásra vágyó csoportoknak ajánljuk tatati programcsomagjainkat, amelyekből a két legnépszerűbbet egy kattintással máris elérheted:

→ Legnépszerűbb tatai kirándulásaink és szállásaink.

→ Ezért válaszd Tatát az idei kirándulásotok helyszínéül (blog)

 

vonattal ingyenesen elérhető

4. Eger

Még nem voltatok Egerben kirándulni? Akkor itt az ideje, hogy felírd a papírodra tervezett helyszínként. Nem véletlenül lett a 4. leginkább választott település 2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei között. A török idők óta nevezetes fürdővárost sokan Magyarország műemlékekben gazdag barokk ékszerdobozának is tekintik.

→ Legnépszerűbb egri kirándulásaink és szállásaink.

vonattal ingyenesen elérhető

3. Esztergom

Budapest vonzáskörzetében, közvetlenül a Dunakanyarnál található Esztergom csodálatos városa, amely a dobogónk harmadik fokán végzett a 2017-es kirándulások alapján. Szórakoztató szárazföldi szabadidős programjaink mellett a kiránduló csoportok a legnépszerűbb vízi játékunkat, a sárkányhajózást is bátran kipróbálják. Emellett a kulturális programok rajongói is megtalálják a helyüket, így szívesen ajánljuk minden kirándulni vágyó csoport számára.

→ Legnépszerűbb esztergomi kirándulásaink és szállásaink.

2. Balatonfüred

Természetesen felkerült a dobogónk második fokára az egyik legkedveltebb balatoni helyszínünk is, Balatonfüred. A vízpart közvetlen közelsége számos kiránduló számára fontos szempont. Sárkányhajózni a Balaton vizén, vagy egy finom lángost majszolni a parton mindeki számára közkedvelt elfoglaltság. 😛

→ Legnépszerűbb balatonfüredi kirándulásaink és szállásaink.

osztálykirándulás balatonfüred

vonattal ingyenesen elérhető

1. Velencei-tó

2017 legnépszerűbb osztálykirándulás helyszínei győztese egyértelműen a Velencei-tó és a közvetlenül a partján fekvő települések (Velence, Agárd, Pákozd, stb.) lettek. A Velencei-tó az ország közép-nyugati részén helyezkedik el, így viszonylag gyorsan elérhető (Budapestről csupán 50 perc), ráadásul minden szabadidős programunkhoz – legyen szó buborékfociról, sárkányhajózásról, biciklis tókerülésről – tökéletes helyszín. Bátran ajánljuk Nektek is! 🙂

→ Legnépszerűbb velencei-tavi kirándulásaink és szállásaink.

→ Ezért válaszd a Velencei-tavat az idei kirándulásotok helyszínéül (blog)

Osztálykirándulás tippek, ötletek és ajánlók hétről hétre! Kérj értesítést Messenger üzenetben! →

Hasznosnak találtad?

Oszd meg ismerőseiddel a gombra kattintva: