Dolgozz velünk animátorként Veszprémben!

Animátorokat keresünk veszprémi csapatunkba.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink kerékpárokkal, sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat. Veszprémben Városfelfedező kvízjátékaink, Soft-csúzlis kalandjátékunk és a múltfürkész kvízjáték levezénylésében számítunk Rád. Célunk az “életkoridegen” múzeumi vonulgatások helyett az igazi élményszerzés, közösség kovácsolás.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben több mint 60.000 diák, pihenni, kikapcsolódni vágyó távozott mosolygó elégedettséggel foglalkozásainkról, köszönt el animátor kollégáinktól.

 

Átlagéletkor

Átlagéletkor

Nézd meg hogy miket is csinálunk országszerte!

Mi lesz a feladatod, ha animátornak jelentkezel?

Animátorként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd a csoportoknak. Tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen minden programunk levezényésére megtanítunk. Programjaink nagyon egyszerűek, például ha egy városfelfedező kvízjáték programot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a kvízjáték során.

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése

A játékkezdés előtt mindig felkészülten kell fogadni a csoportokat.

Csoportok fogadása

Egy nap valószínüleg több csoportnak fogsz foglalkozást tartani. Te leszel, aki az előre megkapott adatok alapján fogadja az osztálykiránduló csoportokat.

Játékok levezénylése

Te leszek aki levezényli a programokat Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk, tapasztalat nem kell, csak határozottság, magabiztos kiállás.

Kommunikáció az irodával és az animátor kollégákkal

Többször lesz olyan, hogy kommunikálnod kell a csapattársakkal és az irodával az esetleges felmerülő változásokkal kapcsolatban.

Milyen animátorokat keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • jól kommunikálsz,
 • jó és határozott a kiállásod. Az esetek többségében 20 fő feletti csoportokat kell irányítanod,
 • terhelhető vagy (leginkább hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.),
 • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal,
 • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.
Q

Téged keresünk ha, emberileg az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk pezsgő, “időröpítő” légkörben dolgozni.)
 • nem jellemző rád a negativitás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek, akik nem problémákat keresnek és találnak, hanem feladatokat látnak és oldanak meg. ) 

Jelentkezésnél előny jelenthet, ha

 • szeretsz beszélni a társaid előtt
 • van B kategóriás jogosítányod
 • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget, május elejétől június 15-ig, vagy egyeztetéssel akár tovább is
EGY KIVÁLÓ  ALKALMI MUNKALEHETŐSÉGET.

R

Tisztán kiszámítható fizetést

Teljes ráérés, rendelkezésre állás esetén:

 • Napi szinten az 1. foglalkozás 3.000Ft, majd minden további munkaóra 1.000Ft.
 • 150.000-180.000 Ft-os havi szintű, azaz átlagosan napi 5.000 – 6.000 forint jövedelmed is lehet az előző évek megrendelésszámai, tapasztalata alapján.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást

Részmunkaidős rendelkezésre állás esetén

 • Napi szinten az 1. foglalkozás 3.000Ft, majd minden további munkaóra nettó 1.000Ft, amennyiben belefér az idődbe és önállóan tudsz végigvinni egy csoportot.
 • Napi szinten minden munkaóra 1.000Ft, amennyiben a csoport foglalkoztatását meg kell osztanod más animátor kollégával.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást

R

Munkaidő

A munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek, ezért lehetnek szünetek a játékok között. Illetve, ahogy korábban írtuk, vannak gyengébb és erősebb napok.

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

R

Kerékpár, kickbike, SUP használata egyeztetéssel a Velencei-tónál

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár, kickbike, SUP, stb. használatot biztosítunk a helyszínen.

Hol lesz a munka?

100%-ban  szabad levegőn. Veszprém belvárosában vannak főképp a programjaink. 

Veszprém

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs -

“Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A “sárkányhajó kormányoskodást” én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Kriszti -

“1 éve kerültem a céghez ügyintézőként.. Azért szeretek itt dolgozni, mert ez nem egy szokványos munkahely. Feladat természetesen mindig van, unatkozni nem szoktunk, de jó hangulatban telnek a napok az irodában, és a munkatársak között baráti viszony alakult ki.. Kérdéssel bárkihez bármikor fordulhatunk, mindenki nagyon segítőkész.”

- Barna -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.”

Jelentkezz animátornak!

Jelentkezési határidő: 2018. 04. 13. 24:00

Munka időtartama: 2018. 04. 26 – 2018. 06. 15-ig

 

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekünk 🙂

2. Lépés: E-mailben kapni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek adj ezekre is választ! Mindez csupán néhány percet vesz igénybe.