Dolgozz velünk animátorként Tatán!

Animátorokat keresünk tatai csapatunkba május 1-től június 15-ig.

Jelentkezési határidő: április 20.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat.

 

Esetedben ezeknél egyszerűbb programok levezénylésében számítunk Rád. Elsősorban a Városfelfedező séta, a Cooltúra és a Múltfürkész interaktív város és múzeum felfedező kvízjáték lebonyolítása lenne a cél, valamint egyeztetés szerint a Soft-csúzlis kalandjáték és a Csapatépítő ügyességi játékok megtartása is szóba kerülhet. Ezekről a játékokról IDE KATTINTVA találhattok alapinformációkat.

Nézd meg, hogy milyen játékokat kell tartanod!

Mi lesz a feladatod, ha helyi animátornak jelentkezel?

Animátorként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra. Tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére. Élmény programjaink nagyon egyszerűek, például ha interaktív felfedező kvízjátékot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a játék során.

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése, karbantartása, tisztítása

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat. 

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy az animátor kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Játékok levezénylése

Te leszel, aki ismerteti a játékokat és koordinálja a programokat. De mielőtt megijednél, Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk. Tapasztalat nem kell, csak határozott, magabiztos kiállás, barátságos természet és persze a jókedved.

Kommunikáció az irodával és az animátor kollégákkal

Többször lesz olyan, hogy kommunikálnod kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban.

Milyen animátorokat keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

  • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
  • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 - 30 fő közötti csoportokat kell irányítanod.)
  • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 6 - 8 óra feletti talponlét is.)
  • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
  • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.

Jelentkezésnél előnyt jelenthet, ha

  • szeretsz beszélni a társaid előtt
  • van B kategóriás jogosítányod
  • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget, június 15-ig!

R

Tisztán kiszámítható fizetést

  • Napi első program 4.500 Ft, majd minden további program 2.500 Ft.
R

Munkaidő

A munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek, ezért lehetnek szünetek a játékok között. Illetve, ahogy korábban írtuk, vannak gyengébb és erősebb napok.

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

 

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány jelenlegi és volt csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs -

"Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A "sárkányhajó kormányoskodást" én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Dóri -

"Animátorként a legjobb, hogy miközben a munkámat végzem, élményt szolgáltatok. Mindezt egy összetartó csapat tagjaként, így a munkanapok is jó hangulatban telnek."

- Márkó -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.''

Jelentkezz hozzánk!


A munka időtartama:
2023.05.01 – 2023.06.15. között

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot figyelmesen!

2. Lépés: A jelentkezésről visszaigazoló levelet küldünk. Ezt követően kollégáink feldolgozzák a jelentkezésed, majd a lehető leghamarab felveszik veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén

 

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.