Dolgozz velünk animátorként Tatán!

Animátorokat keresünk tatai csapatunkba május 1-től június 15-ig. 

Jelentkezési határidő: április 20.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink kerékpárokkal, sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat. Ezen programok levezénylésében számítunk Rád. Célunk az "életkoridegen" múzeumi vonulgatások helyett az igazi élményszerzés, közösségkovácsolás.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben több mint 77.000 diák, pihenni, kikapcsolódni vágyó távozott mosolygó elégedettséggel foglalkozásainkról, köszönt el animátor kollégáinktól.

 

Átlagéletkor

Átlagéletkor

Nézd meg hogy mivel foglalkozunk!

Mi lesz a feladatod, ha utazó animátornak jelentkezel?

 

Utazó animátorként a feladatod az lesz, hogy reggelente beülj az egyik autónkba és útnak indulj az ország valamelyik nagyvárosába eszközeinkkel, játékainkkal. Fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra, majd nap végén visszagyere bázisunkra, ami a Velencei-tónál van.
Animátor tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére. Programjaink nagyon egyszerűek, például ha egy városfelfedező kvízjáték programot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a kvízjáték során.

 

Mi lesz a feladatod, ha helyi animátornak jelentkezel?

Animátorként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve a már említett programjainkat megtartsd számukra. Tapasztalatod nem kell hogy legyen, hiszen megtanítunk minden programunk levezénylésére. Élmény programjaink nagyon egyszerűek, például ha egy buborékfocis programot tartasz, akkor csak néhány instrukcióval kell ellátnod a csapatot a játék során.

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése, karbantartása, tisztítása

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat.  A vírushelyzet miatt fokozottan figyelnünk kell az eszközeink tisztítására, fertőtlenítésére, így Tőled is ezt kérjük, ha velünk fogsz dolgozni.

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy az animátor kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Játékok levezénylése

Te leszel, aki ismerteti a játékokat és koordinálja a programokat. De mielőtt megijednél, Élmény programjaink szabályai nagyon egyszerűek. A programok levezénylésére megtanítunk. Tapasztalat nem kell, csak határozott, magabiztos kiállás, barátságos természet és persze a jókedved.

Kommunikáció az irodával és az animátor kollégákkal

Többször lesz olyan, hogy kommunikálnod kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban.

Milyen animátorokat keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
 • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 fő feletti csoportokat kell irányítanod.)
 • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.)
 • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
 • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.
Q

Téged keresünk ha, emberileg az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk pezsgő, "időröpítő" légkörben dolgozni.)
 • nem jellemző rád a negativitás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek, akik nem problémákat keresnek és találnak, hanem feladatokat látnak és oldanak meg. ) 

Jelentkezésnél előnyt jelenthet, ha

 • szeretsz beszélni a társaid előtt
 • van B kategóriás jogosítányod
 • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget, azaz május elejétől  minimum június 15-ig, de akár nyár végéig

EGY JÓ MUNKAHELYET!

 

R

Tisztán kiszámítható fizetést

Teljes ráérés, rendelkezésre állás esetén:

 • Napi szinten az 1. foglalkozás 3.000Ft, majd minden ledolgozott óra után további 1.000Ft.
 • 150.000 –180.000 Ft-os havi szintű, azaz átlagosan napi 5.000 – 6.000 forint jövedelmed is lehet az előző évek megrendelésszámai, tapasztalata alapján.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást.

Részmunkaidős rendelkezésre állás esetén:

 • Napi szinten az 1. foglalkozás 3.000Ft, majd minden további ledolgozott munkaóra után 1.000Ft, amennyiben belefér az idődbe és önállóan tudsz végigvinni egy csoportot.
 • Napi szinten minden ledolgozott munkaóra 1.000Ft, amennyiben a csoport foglalkoztatását meg kell osztanod más animátor kollégával.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást.
R

Munkaidő

A munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek, ezért lehetnek szünetek a játékok között. Illetve, ahogy korábban írtuk, vannak gyengébb és erősebb napok.

R

Pontos és rendszeres fizetés

Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

R

Kerékpár, kickbike, SUP használata egyeztetéssel a Velencei-tónál

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár, kickbike, SUP stb. használatot biztosítunk a helyszínen.

 

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs -

"Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A "sárkányhajó kormányoskodást" én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Dóri -

"Animátorként a legjobb, hogy miközben a munkámat végzem, élményt szolgáltatok. Mindezt egy összetartó csapat tagjaként, így a munkanapok is jó hangulatban telnek."

- Márkó -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.''

Jelentkezz hozzánk!


A munka időtartama:
2020.09.01 – 2020.11.15. között

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot! 

2. Lépés: A következő oldalon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged.
Kérünk, adj ezekre is választ! Mindez csak néhány percet vesz igénybe.