Szállás részletei

Szálláshely típusa

Apartmanház, szálló, ifjúsági szálló

Befogadóképessége

45 fő (kiadható férőhelyek)

Szobák

A szállóban 2×3 ágyas apartmanok állnak a diákcsoportok részére. Az apartmanok két külön hálószobával rendelkeznek. Mindegyikhez tartozik konyharész, hűtőszekrény, étkezőhely, nagyméretű, tusolós, 2 mosdókagylós fürdőszoba és WC. A szobákban egyforma, normál méretű heverő van. Az apartmanok kisebb létszám esetén 3 ágyasként (egy hálórészt lezárva), ill. 2 ×2 ágyasként is igénybe vehetők. A szálláshelyen az ágynemű biztosított, de törölközőt vinni kell.

Étkezés

Az apartmanok konyhával felszereltek, így önellátásra alkalmasak. Elsősorban melegítésre, étkezésre ajánlja a szállásadó, nagyobb főzésre nem megfelelő. A szálló rendelkezik egy reggeliző helységgel.
Étkezés a szálláshely partneréttermén keresztül külön kérhető. A szállóban külön büfé van, édességet, üdítő italokat kínál.

Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).

Szolgáltatások

Különterem
Internet kapcsolat
Buszok számára is megfelelő, körbekerített parkoló
Központi széf
Pingpong asztal
Csocsó, biliárd, darts
Szabadtéri játékok
Bográcsozási ás szalonnasütési lehetőség

Nyitvatartás

A szálláshely egész évben nyitva tart.

Kirándulási és programlehetőségek

Esztergom történelmi emlékeinek felfedezése (Bazilika, Főszékesegyházi kincstár, Vár)
Aquasziget Élményfürdő
Élményfürdő Párkány (Szlovákia) – Mária-Valéria híd
Palatinusz-tó (strandolás, szörfözés, vízi paradicsom)
Sportrepülőtér
Kirándulás a Duna-Ipoly Nemzeti Parkba (tanösvények)
gyakorlott vezetővel, Rám-szakadéki túra egészen a Rám helyi szikláig
Tokodi kirándulás (római kori erőd)
Sátorkőpusztai Kristálybarlang
Barlangtúra a Nagy-Strázsa hegyben

Egyéb információk

Jelenleg rendelkezünk 1 db 32 m2-s zárható és 1 db 40 m2-s nyitott társalgóval. A tetőtérben lévő konferencia termünk- színházszerűen 120 férőhelyes - bérbe vehető. A bérleti díj nagyságát egyéni elbírálás szerint döntjük el, több napos u.n. ”erdei iskolai” célból grátiszként is adjuk.
A szálló oldalán lévő füves rész labdajátékokra alkalmas (eszközöket hozni kell). Tavasztól őszig bográcsozó, szalonna és grillsütő helyünk használható.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 13 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő időpontok is szóba jöhetnek, de ezt egyeztetni kell. Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Távozáskor az ágyneműt le kell húzni, a göngyöleg szemetet, pizzás dobozokat, stb. a szállásadó által biztosított zsákokba a folyóson kell összegyűjteni. Távozás előtt a szobákat ellenőrzik, az esetleges rongálásért kártérítést kérhet a szállásadó.