7.500 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

Az ifjúsági szálló Szilvásvárad központjában található, a Szalajka-völgytől 200 m-re. Buszmegálló 100 m, vasútállomás 800 m távolságra van. Minden helyi látványosság gyalogosan is elérhető.

Szálláshely típusa:

Ifjúsági szálló


Befogadóképessége:

50 fő


Szobák:

7 db szoba – 2, 4, 6, 8, és 14 fős, emeletes ágyas. A folyosón találhatók a közös fiú és lány zuhanyzók, WC-k. A folyosón található közös hűtőszekrény. Közös TV az étteremben és a hotel társalgójában van.


Étkezés

A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, így az étkezések helyben megoldottak. Reggeli, ebéd és vacsora rendelhető. Igény szerint tízórai és uzsonna is. Vegetáriánus, liszt-, tejérzékeny, cukorbeteg és egyéb diétás étkezés is megoldható. Üdítőitalok, jégkrémek széles választéka is megtalálható itt.


Fűtés

Nem fűthető


Szolgáltatások

24 órás recepció
Különterem
Nagy terasz
Aszfaltozott és füves udvar
Bográcsozóhely, szalonnasütő, kerti szaletli
Csocsó, ping-pong asztal
TV
Ingyenes WIFI
Ingyenes, zárt parkoló
Teljes körű programszervezés
Erdei iskolai program
SZÉP kártya elfogadó hely


Nyitvatartás

Május 1-től szeptember 30-ig (időjárástól függően ettől eltérhet)


Kirándulási és programlehetőségek

Szilvásvárad látnivalói: Szalajka-völgy, Pisztrángos-tavak, Élővad bemutató, Sziklaforrás, Szabadtéri Erdei Múzeum, Fátyol-vízesés, Szalajka-völgyi Erdészeti Múzeum, Kárpátok Őre, Gloriett tisztás, Istállóskői ősemberbarlang, Szilvásváradi Állami Erdei Vasút, Millenniumi Kilátó, Millenniumi Tanösvény, Lipicai Ménes, Hajtókocsi kiállítás, Lipicai Fajtatörténeti Kiállítás, Lovaspálya, Fedett lovarda, Református körtemplom, Harangláb, Pallavicini kastély, Orbán-ház, Éleskő vára, Gerenna vára.
Programok: faluséta, éjszakai bátorságtúra, íjászat, lovaglás, sétakocsikázás, ősfoglalkozás, disco, Kalanderdő, kerékpárbérlés, barlangtúrák, Ka-Land Rover túra a Lipicai méneshez, Szalajka-völgy túra, Millenniumi Kilátó túra. Dzsiptúra a kilátóhoz.


Egyéb információk

Egy 130 fős konferenciatermet alakított ki a szállásadó, amely alkalmas iskolai csoportok részére különteremként, vagy akár táborok esetén sportolási (tánc, karate, aerobic…) lehetőségekre is. Az étteremmel van egybeépítve, összenyitható a 70 fős étteremmel is. Az étteremnek új terasza is lett, ahol kb. 60 fő tud helyet foglalni.  Aszfaltozott és füves udvar is található a szálloda mellett. Bográcsozóhely, szalonnasütő, kerti szaletli található a füves részen. NTAK regisztrációs szám: EG19004610


Érkezés – Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre:

17 éves korig:

 Diákcsoportok részére
 Ellátás nélkül  7.500 Ft/fő/éj
 Reggelivel  9.300 Ft/fő/éj
 Félpanzióval  12.750 Ft/fő/éj
 Teljes ellátással  16.500 Ft/fő/éj

17 éves kor felett 50% felár.

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 500 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

Kedvezmény:
Minden 21. fő étkezése és szállása ingyenes.

 

 Aktív Iskola Program utalvánnyal is rendelhető. A fizetés ütemezése ez esetben változik, melyről az ügyintézőink adnak információt.

Kiemelt

Kiemelt

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 40%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

30 nappal az érkezés előtt a lemondás kötbérmentes, 30-21 nap között 40%, 20-11 nap között 75%, 10 napon belüli lemondás esetén 100% a kötbér. Bármeddig lehet a létszámot módosítani. Felfelé amíg a befogadó képesség engedi, lefelé a lemondási feltételeknek megfelelően egy-egy főre vetítve.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!