8.000 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A Szegedi Panzió fekvése igen kedvező vendégeink számára, hiszen a belvárostól és a Vasútállomástól is mindössze 10 perc sétára található, illetve 3 perc séta távolságban helyezkedik el a villamos- és buszmegálló is. Közvetlen közelünkben találhatóak élelmiszer üzletek, éttermek is. 

Szálláshely típusa:

Panzió


Befogadóképessége:

20 fő (+ 4 pótágy)


Szobák:

Összesen 6 db szobával és 1 db franciaágyas Apartmannal rendelkezünk, mely egy a főépülettől elkülönülő, önálló épület udvarunkban. Szobáink elosztása a következő: 2 db 2 ágyas (1 fővel pótágyazható), 2 db 3 ágyas (1 fővel pótágyazható), 2 db 4 ágyas (2 fővel pótágyazható). Minden szoba egyszemélyes ágyakkal rendelkezik, mindegyikhez tartozik saját fürdőszoba (WC, tusoló, kézmosó, szappan, hajszárító, törölköző, szárító), saját hűtő, televízió. Egyik szoba sem dohányzó szoba.
Az Apartman franciaággyal saját fürdőszobával (WC, tusoló, kézmosó, szappan, hajszárító, törölköző, szárító), hűtővel, teakonyhával (mikró, vízforraló, étkészlet, edények, mosogató), saját terasszal és parkolóval rendelkezik. Az Apartman sem dohányzó.


Étkezés

A szálláshely rendelkezik saját konyhával és étkezővel, ahol kérésre, felár ellenében svédasztalos reggeli tudunk biztosítani vendégeink részére, igény esetén meleg étellel is tudunk szolgálni. Amennyiben reggeli szolgáltatásunkat nem veszik igénybe abban az esetben is fenntartjuk számukra az étkező lehetőségét, így az általuk vásárolt ételt ott is elfogyaszthatják.


Fűtés

A szálláshely fűthető.


Szolgáltatások

Ingyenes és korlátlan kávé és tea fogyasztás
Ingyenes Wifi a panzió egész területén
Parkolási lehetőség az udvarban
Bográcsozási- és szalonnasütési lehetőség tüzelőanyaggal és eszközökkel
Dohányzó teraszok
LCD Tv minden szobában
Szobaszéf
Légkondicionáló
Vasaló, hajszárító
Ingyenes térkép, prospektusok
Nyomtatási, szkennelési lehetőség
Bababarát felszerelések
Kisállat térítésmentesen behozható, kaució ellenében


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

Móra Ferenc Múzeum
Reök palota (képzőművészeti kiállítások)
Szegedi Nemzeti Színház
Vadaspark
Füvészkert


Egyéb információk

Az étkező 24 fő befogadására képes, így igény esetén csoportos foglalkozások idejére vendégeink rendelkezésére bocsájtjuk. Udvarunk tágas, zárt, kamerákkal megfigyelt, rendelkezik két terasszal, melyek mindegyike dohányzó terasz. Állatbarát szállásként ingyenesen fogadunk maximum közepes méretű kedvenceket. kauciós díj ellenében.


Érkezés – Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Felár ellenében a kijelentkezés lekésőbb 12:00-ig meghosszabbítható. Csomagmegőrzésre korlátozott számban van lehetőség


Árak a 2023-as évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül vasárnap, hétfő, kedd és szerda éjszakákon: 8.000 Ft/fő/éj
  • Szállás ellátás nélkül csütörtök, péntek és szombat éjszakákon: 10.000 Ft/fő/éj

Svédasztalos reggeli 14 év alatt: 2.000 Ft/fő/alkalom
Svédasztalos reggeli 14 év felett: 3.500 Ft/fő/ alkalom

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke
500 Ft/fő/éj (18 év felettiekre vonatkozik).

Helyszín

Szeged

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 50%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon akkor ha a foglalás összege meghaladja a 100.000 Ft-ot. Ha az összeg 100.000 Ft alatti akkor a fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A szálláshely az érkezés napja előtt 14 nappal előbbi időpontban mondható le kötbérmentesen. 14 nap és 7 nap közötti időpontban történő lemondás esetén a teljes szállásdíj 50%-a kötbérként fizetendő. A 7 napon belüli lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a szolgáltató jogosul a szállásdíj 100% -os szállásdíj kiszámlázására. A szállásadó fenntartja az elhelyezés változtatásának jogát. A vendég tudomásul veszi, hogy az előre nem látható esemény (viharkár, csőtörés stb.) bekövetkeztekor a szállásadó ugyanolyan feltételek mellett másik szállást biztosítson számára. A Megrendelő elfogadja a szálláshely szerződési feltételeit, amelyet a szállás weboldalán találhat meg.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!