Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Soft-csúzlis kalandjáték Balatonboglár
690 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Balatonboglár

Balatonboglár
Azonosító:247
Időtartam: 1,5 óra
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Buborékfoci Balatonfüred
1.800 Ft-tól

Buborékfoci Balatonfüred

Balatonfüred
Azonosító:9691
Időtartam: 1 óra
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Városfelfedező séta – kvízjáték Veszprém
690 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Veszprém

Veszprém, Óváros tér
Azonosító:9422
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Veszprém belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Kickbike-os városnézés Tata
2.990 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Tata

Tata, Váralja utca 18.
Azonosító:9689
Időtartam: ide írd be az időtartamot
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Tata belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.
Sárkányhajózás Szeged
1.000 Ft-tól

Sárkányhajózás Szeged

Szeged, MAHART Tiszayacht kikötője
Azonosító:9745
Időtartam: 1-1,5 óra
Magyar, mennydörgő sárkányaink még nincsenek, de háborgó vízen is stabilan szárnyalók annál többen! Próbáljátok ki a sárkányhajózás csapatépítő élményét Szegeden!
További találat betöltése